De geruchtenmolen draait op volle toeren. Zo zou Donny van de Beek hoogstwaarschijnlijk terugkeren bij Ajax na een aantal jaar bij Manchester United te hebben gespeeld. Indien hij zijn Nederlandse club weer komt vergezellen, zal hij uiteraard wederkeren naar zijn indrukwekkende woonboerderij in Nijkerkerveen.

Profiel van Donny van de Beek

Donny van de Beek werd geboren op 18 april 1997 in Gelderse Nijkerkerveen. Van kleins af aan was voetbal al zijn passie. Zo speelde hij in de jeugd bij Veensche Boys, een voetbalclub waar zijn vader ook actief was geweest. Daarna stapte hij over naar de jeugdopleiding van Ajax. In januari 2015 maakte hij zijn debuut bij Jong Ajax in de Eerste divisie. Na afloop van dat seizoen werd Van de Beek door Ajax verkozen tot “Talent van de Toekomst”. In 2017 weet hij een definitieve basisplek te veroveren bij de Amsterdamse club.

Van de Beek heeft tot 2020 voor Ajax gespeeld als middenvelder, tot hij in september overstapte naar de Engelse club Manchester United. Echter bleek het toch een minder succes voor hem. Hij kwam, mede dankzij veelvuldig blessureleed, niet vaak op het veld. Nu gaan de geruchten rond dat de Gelderlander terug zou willen keren naar zijn Amsterdamse club.

De woonboerderij van Van de Beek

Als Van der Beek daadwerkelijk besluit terug te gaan naar Ajax, staat er een prachtige woonboerderij voor hem klaar om hem weer met open armen te ontvangen. De prachtige boerderij staat in zijn geboortedorp Nijkerkerveen, die hij toentertijd voor ongeveer € 725.000 heeft gekocht, wat ongeveer gelijk was aan de vraagprijs. Het totale woonoppervlak bedraagt 200 m², met een perceel van maar liefst 6.000 m². Op dat perceel kan makkelijk een potje voetbal worden gespeeld!

Donny van de Beek

De woning van Van der Beek beschikt over vier slaapkamers en twee badkamers. De ruimtes van binnen zijn wat gedateerd, met ouderwetse houten meubels en oudere (keuken)apparatuur. Echter zou de voetballer plannen hebben om de woning te gaan renoveren. Dit zou de waarde van de woning uiteraard weer een flink stuk opkrikken. Vooral gezien de tuin van het huis al een waar sprookje is.

Of de geruchten écht waar zijn is nog niet helemaal duidelijk, maar de kans is groot dat we Donny van de Beek straks weer in ons eigen kikkerlandje zien spelen.

Donny van de Beek