Dit landgoed in Balinese stijl op het exclusieve The Corso in de plaats Surfers Paradise is verkocht voor $ 15,7 miljoen. Ooit betaalde de best betaalde Hollywood-acteur van 2022, Dwayne ‘The Rock’ Johnson, $ 20.000 om een week gebruik te maken van dit paradijselijke pand in Australië.

Landgoed in Balinese stijl in de Gold Coast verkocht

Monumentaal landgoed aan het water met eersteklas uitzicht op het noordoosten, heeft een ongeëvenaarde ligging in Adams Basin met 52,7 meter aan het water. Het herenhuis met drie verdiepingen is gigantisch te noemen met een woonoppervlak van  2.197 m2 en is door een architect ontworpen in Balinese stijl, “uitgehouwen uit zandsteen, palissander uit Nieuw-Guinea, teak en hout uit Oregon.”

De achterzijde wordt geflankeerd door een waanzinnig zwembad, terwijl hoge plafonds met zichtbare balken een piramide vormen met een glazen piek waardoor licht zonder hinder naar binnen kan stromen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Top Closings (@topclosings)

Waterpartijen, binnentuinen en oevers van kamerhoge beglazing “schillen terug om een ​​veelheid aan amusementsruimtes binnen en buiten en patio’s met elkaar te verbinden”.

Hoogtepunten van het paradijselijke pand

Verspreid over de begane grond is een open entertainerskeuken, woon- en eetruimte met een centrale gashaard, logeerkamer, formele eetkamer, woonkamer, natte bar, studeerkamer, biljartkamer en een bioscoopzaal met zes fauteuils in theaterstijl. Nog eens vier slaapkamers, waaronder de master suite, bevinden zich op de bovenste verdieping naast een volledig uitgeruste fitnessruimte.

Landgoed

Foto: Commonwealth Bank

De kelder is de reserve van een ruime garage voor zes auto’s met massa’s opslagruimte en een wijnkelder met temperatuurregeling voor maximaal 7000 flessen. Alle niveaus zijn eenvoudig te bereiken dankzij de lift.

Het privé-zandstrand, het zwembad met aangrenzend dompelbad, de uitzichten over de nabijgelegen stad en de  volgroeide tropische tuinen versterken het vakantieoordgevoel van dit centrale landgoed des te meer. Op vrijdag 14 juli werd de woning gekocht op een veiling van de Australische Commonwealth Bank voor $ 15,7 miljoen.