Middenin de groene schoonheid van het Van Stolkpark te Den Haag doemt een adembenemend architecturaal meesterwerk op: het grootste nieuwbouw penthouse van de stad. Welkom bij het Imperial Penthouse, een weergaloos staaltje verfijning, verspreid over bijna 500 m².

Imperial Penthouse in Den Haag

Wanneer men op zoek is naar ongeëvenaarde grootsheid, ervaart men dat onmiddellijk bij betreding van dit op de vijfde verdieping gelegen, majestueuze penthouse. Een overvloed aan ruimte, gecombineerd met een ongeëvenaard niveau van comfort en weergaloze afwerking, prikkelt de zintuigen en laat een onuitwisbare indruk achter. “Stap vanuit de lift rechtsreeks binnen in uw XXL penthouse en bewonder de fraaie materialen en sublieme afwerking”, schrijft de makelaar.

Den Haag

Het Imperial Penthouse biedt een onvergetelijk uitzicht, dat zich op verrassende wijze voortzet op de overvloedige terrassen. Het samenvoegen van beide penthouses (numero 21 en 22) in het Elion Park-project biedt een unieke kans om de gehele bovenste verdieping te bezitten, met een ongelofelijk vloeroppervlak van bijna 491 m² en vier slaapkamers. Dit stukje stedelijk paradijs wordt aangevuld met meer dan 110 m² aan panoramische terrassen.

Ieder detail is met uiterste zorg gekozen, van de fraaie materialen tot de vloer-tot-plafond raampartijen. Creëer uw eigen privé fitnessruimte, een oase van gezondheid en welzijn, naast uw slaapkamer met eigen badkamer en suite. Of verbeeld u een stijlvol thuiskantoor met uitzicht op het historische Van Stolkpark, inclusief maar liefst 4 privé parkeerplaatsen.

€ 12.169 per vierkante meter

De bouw van Elion Park ging in maart van dit jaar van start en is ontworpen door de gerenommeerde KOW Architecten en ontwikkeld door REB Projects. Met in totaal 22 exclusieve appartementen en penthouses, biedt Elion Park een wereld van ontdekkingen. 75% van de woningen in het project zouden al zijn verkocht.

Den Haag-02

De appartementen en penthouses variëren van prijs tussen de € 1.070.000 tot € 2.895.000, maar dit kroonjuweel is een uitschieter. Wie letterlijk op de andere bewoners wil gaan neerkijken moet bereid zijn bijna € 6 miljoen, omgerekend € 12.169 per vierkante meter, af te rekenen. OZie hier de advertentie, plus foto’s, op Funda.