Aventurijngroen is een relatief nieuwe Porsche-kleur, beschikbaar voor de nieuwe 992 generatie 911. Hoewel Porsche halverwege de jaren 90′ een kleur had die al op Aventurijngroen leek, zou deze nieuwere variant meer in zich hebben. Naast dat de kleur uitermate geschikt is voor het iconische Porsche-model, staat het ook beeldig op een vaartuig zoals de Reborn Bowrider 38.

“Een perfecte match”

Porsche Centrum Leusden heeft op Facebook een paar in het oog springende foto’s gedeeld. Helemaal in het teken van de chique tint groen uit het kleurengamma van Porsche, maar ook de Reborn Bowrider, een bijna 12 meter lange dagboot van Nederlandse makelij.

Deze prachtige Reborn Bowrider is namelijk geïnspireerd op deze twee Porsches en ook uitgevoerd in Aventurijngroen. Deze verbluffende kleuroptie die beschikbaar is voor bepaalde Porsche-voertuigen, is kennelijk ook zeer geschikt voor nautische doeleinden.
De Aventurijn Groene lak staat bekend om zijn diepe, metallic finish die de auto een boeiende uitstraling geeft in verschillende lichtomstandigheden. De kleur is geïnspireerd op de edelsteen aventurijn, die een vergelijkbare groene tint heeft met spikkels glinsterende mineralen. Het is een rijke en levendige tint groen die een vleugje elegantie en uniciteit toevoegt aan het uiterlijk van zowel het vaar- als rijtuig.

Kenmerken van de Reborn Bowrider 38

De dynamische Reborn Bowrider 38 is een recreatief bootmodel geproduceerd door het Nederlandse Reborn Boats. De maker probeerde tijdloze, moderne lijnen en snelheid samen te voegen tot een geheel waarbij relaxatie centraal staat. “Door goed na te denken over de vormgeving is een spannend maar evenwichtig ontwerp ontstaan ​​met een werkelijk frisse look en feel”, aldus het botenmerk. Ook zou het model uitermate geschikt zijn om te dienen als tender voor een superjacht.