Voor de geschiedenis-fanaten onder ons is het idee van overnachten in een 10e eeuws kasteel een fantastische droom. Maar nu kunt u via Airbnb uw dromen waarmaken! Dit prachtige Spaanse kasteel staat namelijk op de online verhuursite en het biedt plaats voor maar liefst 16 gasten.

Catalaans kasteel met acht slaapkamers en vier badkamers

Als u van plan was dit fantastische kasteel in llaés een week te bewonen, is het zeker een aanrader om met uw hele vriendengroep te gaan. Het kasteel biedt namelijk acht slaapkamers, vijf met met een tweepersoonsbed en drie met twee eenpersoonsbedden. Zonde om al die ruimtes leeg te laten en het scheelt ook nog eens enorm in de kosten. Daarnaast zult u in dit fenomenale gebouw vier badkamers, een woonkamer, eetkamer en zelfs een tuin met terras vinden.

Catalonië

Het kasteel bevindt zich in de regio Ripollès en staat gebouwd tussen rivieren, valleien en bergen. Dit zorgt voor het ultieme uitzicht over de indrukwekkende Spaanse landschappen waar u iedere avond met een wijntje van de zonsondergang kan genieten.

Interessante omgeving in het noorden van Catalonië

Heeft u na een paar dagen wel even genoeg gezien van het kasteel? Dan is er in de omgeving ook genoeg interessants te vinden. Zo kunt u een bezoek plegen aan het klooster van Santa Maria de Ripoll of aan de plaats Bruguera, wat niet ver is van llaés. Een vervoersmiddel meenemen is wel aangeraden, gezien u gemakkelijk de snelweg bereikt en zo nog een dag de stad in zou kunnen. Echter kunt u ook prima fietsen in de mooie omgeving rondom het kasteel. Dus een fietstocht maken is ook zeker de moeite waard.

Catalonië

Hoewel het kasteel voor deze zomervakantie al is volgeboekt, zou u volgende zomer prima kunnen genieten van een fenomenale vakantie in een Spaans kasteel! Voor meer informatie kunt u de Airbnb-pagina raadplegen.