Gracelyn Hunt is een Amerikaanse blondine die nooit, maar dan ook nooit stil zit. Zo laat ze het in ieder geval lijken. Zo is ze bezig met het behalen van haar aan de Univerisiteit van Kansas en is ze verantwoordelijk voor het onderhouden van de publieke relaties van het Amerikaanse footballteam Kansas City. Daarnaast verricht zich ook nog eens heel veel liefdadigheidswerk.

Gracie Hunt werd geboren met een zilveren lepel in de mond

De 24-jairge Gracelyn Hunt, bijgenaamd Gracie, is geboren in een van de rijkste families van Amerika en groeide samen met haar familie op in een riant herenhuis in de Amerikaanse staat Dallas.

Haar liefde voor voetbal en sport heeft ze van haar sportieve vader Clarck Hunt, hij is de mede-eigenaar van het professionele Amerikaanse footballteam Kanas City Chiefs. Waar jonge meisjes graag met poppen speelde, ging Gracie liever voor een potje voetbal of kon je haar juichend vinden aan de zijlijn van de Chiefs.

Haar schoonheid heeft ze te danken aan haar moeder. Zij won in 1993 namelijk de titel van Miss Kansas USA. Laten moeder en dochter nou net als twee druppels water op elkaar lijken . De Amerikaanse blondine won in 2021 dezelfde titel en mag zich voormalig Miss Kansas USA noemen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gracie Hunt (@graciehunt)

De Amerikaanse blondine is niet alleen bloedmooi, maar heeft daarnaast ook nog een flink stel hersenen, ze studeerde namelijk af in sportmanagement aan de Southern Methodist University en is momenteel bezig met een masteropleiding aan de Universiteit van Kansas. Met haar flink stel hersenen helpt ze verschillende organisaties, zo helpt ze bij het onderhouden van de public relations voor de Chiefs en is Special Olympics-ambassadeur.

Dat de blondine een groot hart heeft voor de mensheid, moge duidelijk zijn, want ze werkt ze samen met de Kansas City Make-A-Wish Foundation en Chief’s Women’s om diverse liefdadigheidsevenementen te organiseren.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gracie Hunt (@graciehunt)

Echter gaat het leven van de Amerikaanse niet alleen maar over rozengeur en maneschijn. De reden waarom de blondine sporten en haar gezondheid zo serieus neemt, is omdat ze lijdt aan coeliakie, een chronische spijsverterings- en immuunstoornis. Hunt heeft op Instagram een enorm bereik van maar liefst 358.000 volgers en probeert haar volgers dan ook mee te brengen dat je gezondheid het aller belangrijkste is.

Sport is in de ogen van Gracie Hunt dé manier om mensen samen te brengen en dat mensen zich ongeacht hun niveau gewaardeerd en betrokken moeten voelen. Als dochter van een multimiljonair heeft Gracie flink wat geld om te besteden en zij richtte dan ook haar eigen non-profitorganisatie Breaking Barriers op. Een organisatie die het onderwerp teamwerk op scholen onder de aandacht brengt en sportclinics organiseert voor kinderen van alle achtergronden, in plaatsen als Zuid-Afrika en Brazilië.

Naast al het harde werken, geniet Gracie Hunt ook volop van het leven, zo deelt ze regelmatig kiekjes op haar Instagram waar te zien is dat ze heerlijk vakantie aan het vieren is, in landen als Egypte en Mexico.