Heeft u altijd al gedroomd om de rust op de zoeken en te herlokaliseren naar een rustgevend waddeneiland? Deze droom kan u verwezenlijken dankzij deze moderne villa op Texel, het grootste Waddeneiland van Nederland. In luxe welteverstaan. De koper krijgt namelijk de beschikking tot een zwembad, een jacuzzi en een sauna.

Een perceel van maar liefst 5.090 m² op Texel

Deze prachtige villa is gelegen in het buitengebied tussen De Koog en de Cocksdorp op waddeneiland Texel en heeft een perceel van wel 5.090 m². Met 383 m² aan woonruimte verdeeld over twee woonalgen en een kelder komt u niets te kort in deze weelderige woning.

Op de begane grond komt u via een voordeur de ruime hal binnen, die u zal leiden naar een modern toilet en een ruime garderobekast. Als u de stalen deuren binnenloopt, komt u gelijk in een luxe open woonkeuken, waar een combinatie van kookeiland en gezellige bar is ontworpen om heerlijk aan te kunnen zitten. Heeft u geen zin om hoog te zitten? Er is ook voldoende ruimte bij de langwerpige eettafel.

Villa Texel

Daarnaast zult u ook niet teleurgesteld zijn met de aangename zitruimte. Hier vindt u genoeg plaats voor u en uw gezelschap om een lekkere kop koffie te drinken bij de open haard. Echter zult u ’s zomers eerder gebruik willen maken van de prachtige groene tuin, dat via het schuifpui vanuit de woonkamer gemakkelijk te bereiken is.

Maar u kunt ook uiteraard op het met glas-omgeven terras gebruikmaken. De glazen schermen zijn bedoeld om het mooie landelijke uitzicht niet te belemmeren terwijl u geniet van de warme zon. Echter is er ook een terras bij het water te bereiken, waar u op een zonnebed kan liggen en echt het gevoel kan hebben dat u op vakantie bent.

Villa Texel

Op de eerste verdieping is plaats gemaakt voor drie ruime slaapkamers, waarvan één met inloopkast. Deze heeft ook een deur naar het ruime dakterras, wat wederom met glas is omgeven. Verder is er ook een royale badkamer aanwezig op deze verdieping, met dubbele wastafel, inloopdouche en zwevend toilet. Ook is er een vlizotrap aanwezig die leidt naar een bergzolder.

Wellnessruimte in het souterrain

Het souterain is te bereiken via een stalen trap. Hier zult u de vierde slaapkamer tegenkomen, evenals de wellness waar een zwembad, een sauna, een jacuzzi, een stoomdouche en een bar aanwezig is. De slaapkamer heeft zijn eigen badkamer met hoekbad en dubbele wastafel. Ook bevindt zich op deze verdieping nog een separaat toilet.

Bent u geïnteresseerd in deze prachtige villa? Begrijpelijk. De woning staat momenteel te koop op Funda, maar over de vraagprijs konden we niets kwijt, want die is op aanvraag. Daar is echter verandering ingekomen. Nu zien we namelijk een prijs van € 1.775.000 staan. Kijk eerst maar even rond op de advertentiepagina.

Villa Texel