De een na de ander kan het grote geld niet weerstaan. In navolging van allerlei andere Braziliaan kon ook Neymar het oliegeld uit Saudi-Arabië niet weerstaan en is een lucratieve verbintenis aangegaan met Al-Hilal. Ook ex-Liverpool en Braziliaans-international Fabinho (Fluminense, Real Madrid en AS Monaco) speelt in deze Saoedische competitie en ontving na zijn debuut een Rolex-horloge van één van de fans.

Voormalig Liverpool-speler Fabinho ontvangt Rolex

Afgelopen maandag debuteerde Fabinho (29) bij zijn nieuwe club die € 46 miljoen voor hem afrekende. De Braziliaanse middenvelder speelde een prima wedstrijd en mede door zijn bijdrage werd Al-Raed met een overtuigende 0-3 afgetroefd. Na afloop liep Fabinho naar de uitgang, maar niet zonder een praatje te maken met een fan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Fabinho (@fabinho)

Niet dat hij voor de rest een kans had, want hij werd ferm vastgegrepen door de beste man. Nog voordat de Braziliaan kon beseffen wat er gebeurde hing er een peperdure Rolex om z’n pols. “Serieus? Meen je dit nou?”, horen we Fabinho tegen de fan zeggen in een virale video.

Fabinho is met stomheid geslagen door het geschenk van de ongetwijfeld steenrijke supporter. Heel zuinig met zijn geschenk is hij niet, want een paar tellen verder valt het uurwerk alweer van zijn pols en klettert het open de betonnen ondergrond. Vermoedelijk omdat het uurwerk nogal losjes om zijn pols bevestigd. Pijnlijk op meerdere fronten.