Hoewel de zon opzoeken in landen als Italië en Spanje hartstikke leuk is, is het ook wel eens fijn om niet zo ver van eigen bed te hoeven reizen om te genieten van een heerlijke vakantie. Toch lijkt het bijna onmogelijk om ’s ochtends met een kop koffie van een indrukwekkend zeezicht te genieten in ons kikkerlandje. Maar niets is minder waar: deze strandvilla bevestigd dat in optima forma.

Strandvilla’s van Roompot in Hoek van Holland

Als u in de Randstad woont, hoeft u al helemaal niet ver te reizen voor deze topvakantie: De strandvilla’s staan aan de zee bij Hoek van Holland, ten westen van Rotterdam. De villa biedt plaats voor vier tot zes personen, wat het de ultieme plek maakt voor gezinnen of groepen met vrienden. Stap uit uw villa direct het zandstrand op of neem een heerlijke verfrissende duik in de Noordzee.

Roompot

Is het een keer niet zo lekker weer (wat in Nederland uiteraard voor kan komen)? Geen probleem! De villa is ruim uitgerust met twee verdiepingen, met een gezellige woonkamer met uitzicht op zee, een televisie en een tweepersoons slaapbank. Er is gratis wifi aanwezig in de woning, waardoor u met slecht weer heerlijk uw films en series kunt kijken!

De keuken is voorzien van een vaatwasser, koffiecupapparaat en een oven, waardoor u de heerlijkste zomerse gerechten kunt maken. Boven bevinden zich twee slaapkamers, waarvan één met tweepersoonsbed en één met twee eenpersoonsbedden. De badkamer is beneden en is voorzien van een douchecabine en toilet. Daarnaast heeft de villa zowel een veranda beneden als een balkon boven, waardoor u ten alle tijden buiten kunt zitten met een drankje.

Bent u geïnteresseerd om een keer in deze vakantiewoning te vertoeven? Via de website van Roompot kunt u meer informatie vinden en de strandvilla boeken. Boekingsprijzen zullen uiteraard tussen hoog en laag seizoen varieren.

Roompot