Vakantie vieren in het buitenland is iets wat velen van ons graag doen. Daarbij heeft men vaak de droom om van een permanent vakantiehuis te kunnen genieten. Nu is uw kans om die droom waar te maken, want deze prachtige villa in Zuid-Frankrijk staat te koop op Funda en het heeft alles wat u nodig heeft om een fantastische zomer te hebben!

Côte d’Azur 217 – Een ‘vakantiehuis’ van 370 m²

Deze moderne villa in Sainte-Maxime aan de zuidkust van Frankrijk is dé perfecte vakantiewoning voor wie van luxe en rust houdt. De villa biedt panoramisch zeezicht en is slechts een korte afstand verwijderd van de baai van Saint-Tropez en de stad Sainte-Maxime. Een topplek voor de vakantiegangers die graag in de buurt van het strand zijn en de rust opzoeken.

Funda

Het totale woonoppervlak bedraagt 370 m², met een perceel van maar liefst 2.200 m². De woning bevat vijf slaapkamers met vijf luxe ensuite badkamers.

Infinity pool, keuken met wijnkelder en vijf luxe slaapkamers

Het pand beschikt over een automatische poort, die u binnenbrengt op het privéterrein, waar meerdere parkeerplaatsen en een inpandige garage tot uw beschikking staan. De vooringang is te bereiken via een prachtige voortuin met terras waar zowel diverse bomen als een indrukwekkende fontein te vinden zijn. Bij binnenkomst kunt u gelijk genieten van een prachtige moderne woonkamer met fantastisch zeezicht en toegang tot het terras.

Daarnaast vindt u de keuken, met toegang tot de heerlijke wijnkelder, waar elke avond weer een lekkere fles wijn uit de kast kan worden gehaald. Dat geeft pas het ultieme vakantiegevoel! De keuken is verder voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder een oven, magnetron, inductiekookplaat en vaatwasser.

Funda

Verder zult u in de woning vijf luxe slaapkamers vinden, met eigen aansluitende badkamer en inloopkast. Ieder van deze slaapkamer bieden fantastisch uitzicht over de Golf van Saint-Tropez met toegang tot de diverse balkons en terrassen. Ook de badkamers zijn stijlvol en modern ingericht met een inloopdouche, bad, toilet en een dubbele wastafel met wastafelmeubel.

De tuin van deze villa is gelegen op het zuiden, richting het prachtige water. U zult in uw tuin kunnen genieten van het heerlijke Zuid-Franse klimaat, door een duik te nemen in de infinity pool of op één van de diverse loungeplekken.

Kortom, deze woning heeft alles om van een geweldige vakantie te kunnen genieten. Op de Funda-pagina vindt u meer foto’s en informatie over deze woning, evenals contactinformatie met de makelaar. Voor een prijskaartje van € 7.800.000 is deze fenomenale villa van u!

Funda