Als u zich in de nieuwbouwwijk Leidsche Rijn in Utrecht begeeft, lijkt het op een oog op een hele gemiddelde woonwijk met rijtjeswoningen en appartementen. Dat verandert echter als u langs de Groenedijk numero 57 rijdt. Daar staat namelijk een uit de kluiten gewassen villa inclusief binnenplaats met zwembad. Saillant detail: de villa is momenteel in handen van Eben Albertyn en zijn vrouw. Albertyn is sinds januari 2017 Executive Director Technologie van VodafoneZiggo.

Midden in woonwijk Utrecht staat een indrukwekkende villa op u te wachten

Zoals gezegd staat de villa, op een perceel van 1.734 m² en met een woonoppervlak van 442 m², in de nieuwbouwwijk Leidsche Rijn in Utrecht, op 20 minuutjes fietsen van het pittoreske centrum én met de uitvalswegen A2, A12 en A27 die onder meer naar Amsterdam, Den Haag en Arnhem leiden op luttele minuten afstand. ‘Deze prachtige villa met separaat multifunctioneel bijgebouw, ruime berging met aangebouwde veranda en een zwembad van 10m x 5m is het summum van luxe wonen in een prachtige omgeving’, zo enthousiasmeert de makelaar van dienst.

Villa Utrecht

De villa is gebouwd onder architectonisch toezicht in 1999 en wordt gekenmerkt door een neoklassieke stijl. Door de authentieke, neoclassicistische bouwstijl en ligging is het pand een markant herkenningspunt in Utrecht. Wat vooral opvalt is het buitenzwembad in de binnenplaats, die privacy in optima forma biedt. Deze herbergt daarnaast een veranda inclusief houtkachel. In het interieur valt vooral de buitengewone elegantie op, zoals de statige kamers, hoge plafonds, gracieuze details en ingebouwde kasten.

Villa Eben Albertyn

Grenzend aan het statige woonhuis bevindt zich een vrijstaand kantoorgebouw met een aparte ontsluiting en mogelijkheden voor gebruik als gastenverblijf, galerie of praktijkruimte. Het bijgebouw is ruim 140 m², verdeeld over twee woonlagen en momenteel volledig ingericht als kantoorruimte met eigen elektriciteitsmeter, cv-ketel en sanitair.

Prijsvraag op Funda

Zoals gezegd is de villa momenteel in handen van Eben Albertyn, Executive Director Technologie van VodafoneZiggo. Een goede internetverbinding is dus gegarandeerd!

Volgens Quote betaalde Albertyn in 2017 zo’n € 1,4 miljoen voor het pand, met een hypotheek van € 1,2 miljoen. De imposante woning is nu voor € 1.995.000 toe te eigenen. Bekijk de Funda-advertentie hier.

Villa
Tuin Villa
Villa Utrecht Leidsche Rijn