Hoewel ze jarenlang van hun prachtige appartement hebben kunnen genieten, vinden John en Kees de Bever het tijd om te gaan verhuizen. Hierdoor zetten ze hun appartement in Den Bosch te koop. “Een appartement op stand!”, benadrukt de makelaar.

Het appartement van De Bevers

Holterveste 6 is een appartement met een woonoppervlak van 124 m². Dat klinkt misschien niet heel groot, maar wat u er voor terugkrijgt is een prachtige locatie in een complex – bestaande uit 38 woningen en 26 appartementen – dat laat lijken of u in een kasteel woont. De natuurlijke omgeving zorgt voor een fantastisch uitzicht vanaf uw balkon op de derde verdieping.

Het appartementencomplex ligt op zo’n 15 minuten loopafstand van de Maas. Ook zult u er in de buurt van meerdere voorzieningen, zoals een basisschool, supermarkt en bushalte bevinden.

De Bevers

Twee slaapkamers, een badkamer én een apart toilet

Tuurlijk, vergeleken met de villa’s en vrijstaande ‘kastelen’ die we normaal behandelen is 124 m² niet veel. Maar voor velen zal dit appartement toch perfect geschikt zijn. Bij binnenkomst in de ruime hal is er links een plek voor de garderobe, met daarnaast een kamer waar de wasmachine en droger zich kunnen bevinden.

Via de gang loopt u binnen naar de ruime woonkamer met grote ramen voor veel natuurlijk licht en een fantastisch uitzicht op de rustige omgeving. Direct aansluitend vindt u de keuken, waar u alle apparatuur vindt die u zich maar kan wensen.

De Bevers

Naast de deur van het balkon is een andere aparte ruimte, die momenteel wordt benut als studie. Deze heeft uitzicht op het mooie ruime balkon, die tevens ook bereikbaar is via de master bedroom. Direct naast de ruime en lichte slaapkamer, bevindt zich een moderne badkamer met inloopdouche. De tweede slaapkamer wordt momenteel benut als inloopkast, maar kan uiteraard voor andere doeleinden worden gebruikt. Daarnaast zult u het aparte toilet vinden.

keuken

Bij de woning komt een eigen parkeerplaats en extra berging in de parkeergarage. Kortom: het appartement van De Bevers is een fantastische woning voor een klein gezin dat graag een rustige maar vrolijke omgeving zoekt. U kunt meer informatie en foto’s van de woning vinden op de Funda-pagina, evenals contactinformatie van de makelaar. Voor € 575.000 kan dit prachtige appartement van De Bevers van u zijn!

Appartement