In het imposante Central Park Tower bevindt zich het duurste penthouse van het land. Dit weelderige pand, bestaande uit drie verdiepingen, staat momenteel te koop voor een ongelooflijke $ 250 miljoen. Met een oppervlakte van meer dan 17.500 vierkante meter en een hoogte van ruim 430 meter, is dit een waar meesterwerk van luxe onroerend goed.

Billionaires’ Row in Manhattan

Het uitzonderlijke penthouse ligt op de befaamde ‘Billionaires’ Row’ in Manhattan, New York en wordt gepresenteerd als de ultieme vastgoedtrofee. Sommige makelaars vinden echter de huidige vraagprijs van $ 250 miljoen enigszins onrealistisch, vooral gezien de aanzienlijke vertraging in de verkoop van luxe onroerend goed in Manhattan.

Het penthouse beschikt over zeven slaapkamers, acht badkamers, drie damestoiletten en een indrukwekkende balzaal van maar liefst 2000 vierkante meter. De centrale salon wordt gekenmerkt door een prachtige trappartij, en de bovenste verdieping heeft zelfs een plafond van 27 meter hoog. Bovendien heeft het appartement het hoogstgelegen terras ter wereld, een platform met glazen omheining dat zich 450 meter boven Manhattan bevindt.

Het gebouw waarin het penthouse zich bevindt, biedt naast deze indrukwekkende interieurkenmerken diverse voorzieningen, zoals zwembaden, een spa, privétuinen, een speelkamer en een fitnesscentrum, alles wat nodig is voor een leven in weelde.

Een uitzicht waar we U tegen zeggen

Een ander opmerkelijk kenmerk van dit penthouse is het adembenemende 360-graden panoramische uitzicht op Central Park en de buitenwijken van New York. Hierdoor wordt het penthouse een exclusieve ervaring voor degenen die willen genieten van de prachtige stad vanuit hun eigen huis.

Ondanks de huidige uitdagingen op de vastgoedmarkt behoudt dit penthouse in Central Park Tower zijn positie als het duurste penthouse in New York. Hoewel sommigen twijfels hebben over de vraagprijs, zal dit unieke en luxe penthouse ongetwijfeld de aandacht blijven trekken van mensen die op zoek zijn naar een stukje pracht, praal en status aan de Hudson.