Wie is Hakim Ziyech en waar heeft hij dit schofterig mooie huis vandaan?

Hakim Ziyech, de virtuoze voetballer, kocht deze imposante villa in Vinkeveen in 2020. Nu, na ruim drie jaar en een uitgebreide renovatie, heeft hij besloten om er afscheid van te nemen. Maar waarom eigenlijk?

De rijke voetbalcarrière van de linkspoot bracht hem al langs clubs als Ajax en FC Twente. Maar nu is het tijd om ons koude polderland te verlaten: onlangs werd Ziyech gepresenteerd bij Galatasaray. En als je in Istanbul moet gaan spelen heb je natuurlijk niet zoveel meer aan een villa in Vinkeveen.

En daarvoor bent u natuurlijk hier: de Vinkeveense villa van Ziyech. Hij verwierf dit prachtige pand in maart 2020 van de familie Hetterschijt voor pak ‘m beet €3,9 miljoen. Na een grondige renovatie is het een villa geworden waar velen alleen maar van kunnen dromen.

villa hakim ziyech

Het paleis van de profvoetballer

Het feest begint al bij het betreden van het terrein. Op dit majestueuze perceel van 3.560 vierkante meter, ontvouwt zich een prachtig landgoed. Via een vorstelijke oprijlaan, bewaakt door statige poorten, betreedt u het voormalig domein van Ziyech.

Hier schittert een verwarmd buitenzwembad als een juweel in de kroon. Een infinity pool met majestueuze watervallen weerspiegelt de grandeur van de omgeving. Talrijke terrassen nodigen uit tot verpozen, terwijl een betoverende zitkuil met een ingebouwde gashaard de perfecte plek biedt om te genieten van de betoverende zonsondergangen.

Is dat dan alles horen we u denken? Maar natuurlijk niet. Ziyech zijn villa heeft ook een weelderige wellnessruimte van maar liefst 71 vierkante meter om lichaam en geest te verwennen. Dit toevluchtsoord omvat een fitnessruimte voor degenen die hun lichaam in topconditie willen houden (zoals bijvoorbeeld, we noemen maar wat, een profvoetballer), een vorstelijke loungeruimte, een inloopdouche, een vrijstaand ligbad om in te weken, een sauna om te ontspannen en een hammam voor een verkwikkende ervaring. Goed vertoeven!

En dan zijn we nog nieteens binnengeweest: de villa bestaat uit meerdere luxe en ruime slaapkamers, drie prachtige badkamers, een home cinema om te relaxen en natuurlijk een kantoor, want er moet ook gewerkt worden.

villa hakim zayech

Wat moet dat kosten?

Natuurlijk heeft dit paradijs een prijs. Voor een bedrag van €7,5 miljoen kunt u zich de trotse eigenaar van dit landgoed noemen. Heeft u al een bod gedaan?

Ziyech heeft overigens niet alleen een imposant huis, de voetballer is ook trotste eigenaar van een prachtige collectie horloges. Met als kroonjuweel: de Patek Philippe van Hakim Ziyech.