Ronnie Flex, de Rotterdamse rapper en trotse vader van twee dochters, heeft besloten om zijn weelderige vrijstaande villa in het pittoreske Capelle aan den IJssel te verlaten. Deze exclusieve woning staat nu te koop op Funda voor een vraagprijs van maar liefst 798.000 euro. Een kleine prijs om te genieten van de luxueuze levensstijl die één van de grootste rappers uit Nederland gewend is.

In 2017 verwierf Ronnie deze prachtige villa voor een aanzienlijk lager bedrag van 530.000 euro. Destijds liet hij er een hypotheek op vestigen ter waarde van 582.750 euro. Nu, met de huidige vraagprijs, kan Ronell mogelijk een winst maken van meer dan 215.000 euro bij een succesvolle verkoop.

ronnie flex villa 1

De toekomstige eigenaar zal worden verwelkomd in een majestueuze vrijstaande villa met een royaal woonoppervlakte van maar liefst 166 vierkante meter. Deze keurige residentie beschikt over vijf prachtig ontworpen kamers, waaronder drie elegante slaapkamers en twee luxe badkamers. De ruimtes zijn verdeeld over drie verdiepingen, wat zorgt voor optimale privacy en comfort.

De keuken is uitgerust met moderne inbouwapparatuur en biedt alle gemakken die nodig zijn om culinaire hoogstandjes te creëren. Daarnaast is er nog een aparte werk- of studeerkamer waar men zich kan terugtrekken en zich volledig kan concentreren op belangrijke taken of creatieve projecten.

De prachtige tuin, die rondom de villa is gelegen, biedt een oase van rust en ontspanning. Hier kan men genieten van de zon op een mooie zomerdag of zich terugtrekken in de schaduw van majestueuze bomen. Parkeren is ook geen probleem, aangezien er een eigen oprit is waar meerdere auto’s geparkeerd kunnen worden.

Ronnie Flex woont momenteel alleen in deze weelderige villa, omdat Demi de Boer (dochter van Ronald de Boer) niet langer bij hem woont. Ze zijn niet ‘uit elkaar’ maar proberen op hun eigen unieke manier invulling te geven aan hun speciale relatie. In het verleden had Ronnie ook een relatie met de bekende influencer en artiest Famke Louise.

Hoewel deze villa op dit moment onder voorbehoud verkocht is, blijft het fascinerend om te dromen over het leven dat de 31-jarige rapper hier heeft geleefd. 

Bekijk hieronder de foto’s van Ronnie’s domicile.