Als de boodschappen voor uw superjacht evenveel kosten als een Duitse bolide, dan gaat er of iets heel erg fout, of iets heel erg goed. Het prachtige superjacht “Loon” behoort toe aan de Amerikaanse miljardair Craig Leipold. Dit luxueuze vaartuig trekt onmiddellijk de aandacht en biedt een onvergelijkbare ervaring op het water. Een recente video rondleiding onthult de boeiende details en weelde van dit imposante jacht.

Onder leiding van chef-kok Dean wordt er regelmatig een provisiebestelling geplaatst voor het jacht, waarbij maar liefst $ 100.000 wordt uitgegeven. Deze bestelling omvat verse producten en een uitgebreid scala aan benodigdheden om een voortreffelijke gastronomische ervaring aan boord te waarborgen. Gasten kunnen genieten van heerlijke maaltijden bereid met de meest verse ingrediënten, waarmee hun culinaire verwachtingen aan boord van het jacht worden overtroffen.

Het inladen van de koelkast van deze jacht kost net zoveel als een Porsche 911

Ontspanning en Entertainment

Met een lengte van 70 meter beschikt deze superjacht over een elegant interieur en zeven luxe hutten. De mastersuite is een oase van luxe en comfort, terwijl de ruime dekken ruimte bieden voor diverse vormen van entertainment. Gasten kunnen zich vermaken met watersportactiviteiten, ontspannen in het overloopzwembad, of zich laten verwennen in de aan boord gelegen spa. Het jacht biedt een breed scala aan faciliteiten om ervoor te zorgen dat elke gast geniet en ontspant tijdens hun verblijf.

Het Vermogen van Craig Leipold

Craig Leipold is niet alleen de eigenaar van de superjacht “Loon”, maar ook eigenaar van het Minnesota Wild Ice Hockey Team en diverse andere bezittingen. Met een geschatte nettowaarde van $ 3,6 miljard behoort Leipold tot de elite van miljardairs. Naast de “Loon” bezit hij nog een ander superjacht, wat zijn liefde voor bootje varen benadrukt.

Het inladen van de koelkast van deze jacht kost net zoveel als een Porsche 911