Stelt u zich eens voor: een charmante vrijstaande villa, daterend uit het elegante jaar 1920, waar luxueus wonen hand in hand gaat met een rijke historie. Dan zit u goed op de Hoofdweg 629, te Hoofddorp. Hier gaat u een leven met geheven hoofd tegemoet.

Met een indrukwekkende woonoppervlakte van 291 m² biedt deze villa met vier slaapkamers en drie badkamers de perfecte leefruimte voor hen die rust en ruimte op waarde weten te schatten. Maar dat is niet alles. Dit huis zit op een royale kavel van 1.200 m², inclusief een knusse tuin en prachtig zwembad. Voor deze villa zouden wij naar Hoofddorp verhuizen.

hoofddorp villa

De binnenkant van de Hoofddorpse villa

Stap binnen via de sfeervolle entree met houten betimmeringen en fraaie luiken. De ruime zitkamer beschikt over een imposante open haard, die elke winter een stuk mooier maakt. Hier vandaan bereik je een overkapte veranda, de perfecte plek om te genieten van de buitenlucht. De moderne maar vooral ruime keuken met topklasse apparatuur en een 6-pits gasfornuis zal het hart van menig chef-kok sneller laten kloppen.

De slaapkamers op de eerste en tweede verdieping van deze villa in Hoofddorp bieden alle ruimte die je nodig hebt. De master suite beschikt zelfs over een eigen badkamer en een walk-in closet van uw dromen.

slaapkamer hoofddorp villa

Wat deze villa echt uniek maakt, is het gastenverblijf met een woonoppervlakte van 39 m². Met een zitkamer, inloopdouche, slaapkamer en openslaande deuren naar de tuin, is dit een ideale plek om gasten te verwelkomen in stijl.

Deze villa is niet alleen een oase van comfort, maar ook een toonbeeld van zorgvuldig onderhoud en moderne voorzieningen. Airconditioning, een zwembad, een fraai aangelegde tuin en parkeergelegenheid op eigen terrein maken dit plaatje compleet.

De kers op de taart

En dan de ligging: Op 10 minuten van Schiphol, 20 minuten van Amsterdam-Zuid en 20 minute van de stranden van Zandvoort. Wat wilt u nog meer? Dit pand is de perfecte combinatie van ruimte, pracht, bereikbaarheid en knusheid. Hier kunt u zowel als bon vivant goed vertoeven als wel een gezin stichten en opvoeden.

Hieronder ziet u meer foto’s van dit heerlijke optrekje, of lees meer op de website van Funda. 

hoofddorp villa