In een weelderige omgeving, aan de serene waterkant met een majestueus uitzicht op een weelderig natuurgebied, schittert deze vrijstaande villa in de weelderige tweede lijn van de bebouwing. Het buitenhuis, gelegen langs een besloten binnenhaventje met een eigen ligplaats, heeft een uitnodigende zwemtrap en staat pas enkele dagen op Funda.

Buitenhuis aan het water in Kortenhoef op Funda

Dit recentelijk gerenoveerde en verfijnd gemoderniseerde meesterwerk beschikt over oogstrelende terrassen en een weelde aan privacy die het hele domein omringt, voornamelijk gericht op het zuiden en het westen. De toegang tot dit paradijs wordt verleend via een dijk, die uitmondt in een voortreffelijke oprit met ruimte voor het parkeren van drie tot vier luxueuze voertuigen.

Langs deze idyllische weg prijkt een bijgebouw, ofwel een gastenverblijf dat flexibel is voor meerdere bestemmingen. Verder is er een betoverend schuurtje, voorheen een statige paardenstal, dat nu dient als schatkamer voor fietsen en/of andere vorstelijke benodigdheden.

Funda

De mogelijkheid om per boot te varen naar het Hilversums kanaal, de schilderachtige Vecht, de betoverende Loosdrechtse plassen en nog veel verder, maakt deze prachtige plek tot een ware oase van luxe recreatie. De woning is namelijk gebouwd in Kortenhoef, onder de rook van ’t Gooi, op slechts 20 minuten rijden van Amsterdam, Utrecht, Hilversum en de luchthaven Schiphol. De Kortenhoefsedijk onderscheidt zich door zijn vorstelijke landelijke karakter, authentieke architectuur en uitgestrekte landelijke omgeving.

Hoogtepunten van het interieur

Ook nemen we even een kijkje in het interieur. De gezellige woonkamer ademt elegantie en is voorzien van een houtkachel, een houten vloer en pronkt met diverse openslaande deuren die leiden naar zowel de statige serre, verwarmd met vloerverwarming. Koken is mogelijk in de half open keuken met spoeleiland en diverse inbouwapparatuur.

De overloop, doordrenkt van weelde, leidt naar twee royale slaapkamers die zich openen tot aan het majestueuze plafond. Deze gracieuze slaapvertrekken omarmen u met prachtige inbouwkasten. De badkamer, bekleed met een vorstelijke gietvloer en vloerverwarming, wordt versterkt door een royale inloopdouche, een vrijstaand ligbad en een marmeren wastafelmeubel met dubbele lavabo’s.

Het aan het water gelegen buitenhuis heeft in totaal 192 m² aan woonoppervlak en kost € 1.350.000. Althans, dat wordt er voor gevraagd.

Buitenhuis Funda-01