Dior staat op het punt om een retro geïnspireerde basketbal sneaker te lanceren.

Dior, een van ’s werelds meest gerenommeerde modehuizen, maakt zich gereed om zijn nieuwste heren sneaker te onthullen. De B57, zoals deze sneaker wordt genoemd, haalt zijn inspiratie uit de klassieke basketbalstijl van weleer en combineert elementen van eerdere releases.

Ontwerpdetails

De Dior B57-sneaker is voorzien van het kenmerkende CD logo van het merk in schuine jacquard stof of leer. Dit subtiele detail benadrukt duidelijk de afkomst van deze schoenen van Dior en voegt een vleugje elegantie toe aan het sportieve ontwerp.

Bovendien zijn de leren hi tops verkrijgbaar in diverse kleurstellingen, waaronder de iconische huiskleuren van Dior. Hierdoor krijgen sneaker liefhebbers de kans om hun persoonlijke stijl tot uiting te brengen en deze sneakers naadloos te integreren in hun dagelijkse outfits.

NFC-technologie

Een opvallend kenmerk van de B57 sneakers is dat ze zijn uitgerust met NFC-technologie. In de rechtervoet van elke schoen is een chip ingebed die fungeert als een gecodeerde digitale sleutel voor de schoen. Deze technologie biedt specifieke diensten aan de eigenaars van de sneakers, zoals toegang tot exclusieve content of zelfs beveiligingsfuncties.

Beschikbaarheid

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van de Dior B57 sneaker, kunt u zich nu aanmelden om deze te bemachtigen. De officiële releasedatum staat gepland op 19 oktober, waarbij deze limited editie sneakers verkrijgbaar zullen zijn in geselecteerde winkels wereldwijd.

Of u nu een verzamelaar bent of gewoon op zoek bent naar een bijzondere aanvulling op uw schoenencollectie, de Dior B57 sneakers bieden zowel stijl als kwaliteit. Mis deze kans niet om een stukje modegeschiedenis aan uw voeten te dragen!

Dior staat op het punt om een retro-geïnspireerde basketbalsneaker te lanceren.