Xavi Simons, geboren en getogen in het mooie Amsterdam, is een jonge voetballer wiens hart al van jongs af aan klopte voor het spel. Het zaad van zijn voetbalpassie werd geplant tijdens zijn jeugd, en hij begon zijn carrière aan de befaamde academie van Barcelona. Daar, op de iconische voetbalvelden, kon hij al snel zijn uitzonderlijke talenten aan de wereld laten zien. Als veelbelovende speler trok hij de aandacht van internationale topclubs, wat hem op de radar van de voetbalwereld bracht.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Xavi Simons (@xavisimons)

Het voetbaltalent in actie

Xavi Simons, wiens naam inmiddels een begrip is in de voetbalwereld, speelt als middenvelder en heeft zijn talenten aangeboden aan Paris Saint-Germain. Op dit moment wordt hij echter uitgeleend aan RB Leipzig, waar hij zijn kunsten verder verfijnt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RB Leipzig (@rbleipzig)

Salaris en vermogen

Hoewel Xavi Simons nog steeds een jonge voetballer is en zich aan het begin van zijn carrière bevindt, is zijn huidige nettowaarde opmerkelijk te noemen, met een geschatte vermogen van ongeveer € 1,8 miljoen. Deze indrukwekkende som omvat niet alleen zijn salaris bij Paris Saint-Germain, maar ook de vruchten van eventuele sponsorovereenkomsten en andere lucratieve inkomstenbronnen die hij heeft weten te vergaren. Bij Paris Saint-Germain verdient Xavi Simons jaarlijks een indrukwekkend bedrag van ongeveer € 1.500.000, wat neerkomt op € 130.000 per maand. Zijn wekelijkse salaris bedraagt € 30.000, en dagelijks kan hij zich verheugen op een inkomen van maar liefst € 6.000. Deze cijfers weerspiegelen niet alleen zijn uitzonderlijke vaardigheden op het veld, maar ook de immense waardering die hij geniet in de voetbalwereld. Xavi Simons is ongetwijfeld een veelbelovend talent dat de voetbalsport blijft verrijken met zijn passie en toewijding.