Bekende YouTuber en influencer Royalistiq heeft besloten om zijn penthouse in Nieuw-Vennep op de markt te brengen. Dit weelderige appartement, gelegen op een voortreffelijke locatie, wordt nu aangeboden voor een vraagprijs van 1 miljoen euro op Funda, nadat deze eerst was ingesteld op 1,25 miljoen euro. In 2019 verwierf Royalistiq dit penthouse voor 540.000 euro, en hij hoopt nu te profiteren van de gestegen vastgoedprijzen.

Ruimte en luxe

Het penthouse biedt royaal leefruimte, met maar liefst 160 vierkante meter tot zijn beschikking. Het beschikt over drie slaapkamers, twee badkamers en niet te vergeten twee weelderige dakterrassen. Bovendien is er een geavanceerd Domoticasysteem aanwezig, waarmee het appartement volledig geautomatiseerd bediend kan worden.

Wat dit penthouse echt onderscheidt, is de overvloed aan natuurlijk licht dat door de grote ramen naar binnen stroomt, waardoor een lichte en aangename sfeer ontstaat in alle kamers van het appartement. De keuken is uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur en heeft zelfs een kookeiland om koken nog aangenamer te maken.

Influencer Royalistiq Zet Zijn Penthouse Te koop op Funda

Influencer Royalistiq Zet Zijn Penthouse Te koop op Funda

Bijzonder systeem

Het domoticasysteem faciliteert de communicatie tussen diverse technologische aspecten. Neem bijvoorbeeld het moment dat je de hal, het toilet en de badkamer in het appartement binnenstapt; op dat ogenblik zal de verlichting automatisch aangaan. In de hal en de hoofdslaapkamer bevindt zich een schakelaar met de labels “thuis” en “weg”. Hiermee kun je met één schakeling alle verlichting en eventuele andere apparaten in- en uitschakelen. Dit systeem biedt tevens de mogelijkheid om met een afstandsbediening bijvoorbeeld zonwering, huishoudelijke apparaten of gordijnen te openen en te sluiten. Bovendien kan het systeem gekoppelde temperatuurregeling in de woning worden geïntegreerd.

Unieke extra’s

Een extra troef van dit penthouse is de aanwezigheid van niet één, niet twee, maar wel drie parkeerplaatsen in de garage, een ware zeldzaamheid, vooral in dichtbevolkte gebieden zoals Nieuw-Vennep. Dit biedt ongekend gemak en flexibiliteit voor toekomstige eigenaren.

Het penthouse kan zowel gemeubileerd als ongemeubileerd worden aangeschaft, waardoor het aantrekkelijk is voor diverse doelgroepen. Of u nu op zoek bent naar een direct bewoonbare, volledig ingerichte woning, of juist uw eigen stijl wilt toevoegen aan het interieur.

Met de grote populariteit van Royalistiq en zijn uitgebreide online achterban zal dit penthouse ongetwijfeld veel belangstelling genereren. Potentiële kopers krijgen de kans om te genieten van een luxueuze levensstijl in een prachtig vormgegeven appartement met oog voor detail.

Influencer Royalistiq zet zijn penthouse te koop op Funda Influencer Royalistiq zet zijn penthouse te koop op Funda

Bekijk hier meer over het penthouse op Funda