Na een drie maanden durende afwezigheid, heeft de wereld van YouTube de glorieuze terugkeer van Floris Wyers van Pure Luxe. In zijn nieuwste video nemen Floris en Gio Latooy de kijkers mee op een exclusieve reis door enkele van de duurste penthouses van Rotterdam, gelegen in het befaamde Montevideo-gebouw, samen met makelaar René van At Home Makelaar.

De luxe van het Montevideo-gebouw

Het Montevideo-gebouw, gelegen in het bruisende Rotterdam, huisvest enkele van de meest verbluffende penthouses die de stad te bieden heeft. Het pronkstuk van deze video is de verkenning van een van deze penthouses, dat uitblinkt vanwege het adembenemende uitzicht over de stad. Met meerdere slaapkamers is dit appartement ideaal voor gezinnen of mensen die ruimte en comfort zoeken. De woonkamer wordt overgoten met natuurlijk licht, waardoor het een perfecte plek is om te ontspannen. Daarnaast beschikt de moderne en goed uitgeruste keuken over alles wat een gepassioneerde kookliefhebber zich kan wensen.

duurste penthouses in Rotterdam

 

Met Gio de duurste penthouses in Rotterdam beleven Met Gio de duurste penthouses in Rotterdam beleven

Wat dit penthouse echt bijzonder maakt, is de flexibiliteit van de indeling. De ruimte kan worden aangepast, bijvoorbeeld door het verplaatsen van muren om een slaapkamer groter te maken. Er is ook een aparte eetruimte en een gezellige zithoek, wat betekent dat er ruimte in overvloed is om in stijl te ontspannen en te dineren. De inrichting en afwerking van het penthouse zijn van onberispelijke kwaliteit, waardoor het een oase van luxe is.

Met Gio de duurste penthouses in Rotterdam beleven Met Gio de duurste penthouses in Rotterdam beleven

Luxe voorzieningen

Maar de luxe houdt hier niet op. De bewoners van dit penthouse hebben toegang tot het hoogstgelegen zwembad van Nederland, op de 43e verdieping van het Montevideo-gebouw. Bovendien is er een jacuzzi beschikbaar voor ontspanning en plezier. De locatie van het penthouse is eveneens zeer gunstig, met bezienswaardigheden zoals de Euromast en Hotel New York op steenworp afstand.

Met Gio de duurste penthouses in Rotterdam beleven

Het penthouse, met een oppervlakte van 442 vierkante meter, wordt momenteel te koop aangeboden voor bijna 6 miljoen euro. Deze exclusieve woning is gebouwd in het jaar 2005 en biedt een ongeëvenaard gevoel van luxe en ruimte.

Een luxe bonus voor kijkers

Tot slot, als een aangename bonus voor de kijkers, wordt er in de video gesproken over een weggeefactie waarbij kijkers kans maken op een Rolex horloge boek. .

 

De video biedt een boeiende blik op de wereld van luxe onroerend goed in Rotterdam, de opwindende ontwikkelingen op het gebied van YouTube en influencer samenwerkingen, en belicht de mogelijkheid voor een bijzondere aankoop voor degenen die op zoek zijn naar een exclusieve levensstijl in het Montevideo gebouw. Met Floris is deze terugkeer naar YouTube zeker iets om in de gaten te houden.