Patek Philippe, het gerenommeerde Zwitserse horlogemerk, heeft onlangs zeven nieuwe referenties onthuld in zijn twee sportcollecties. Een van de meest opvallende toevoegingen is de allereerste Aquanaut Minute Repeater. De nieuwe modellen, bekend als de Aquanaut Luce ‘Rainbow’ Minute Repeater Haute Joaillerie, combineren een prachtige edelstenensetting met technische complexiteit en zullen naar verwachting zowel verzamelaars als liefhebbers van esthetiek aanspreken.

De pracht van de Patek Philippe-Aquanaut Luce ‘Rainbow’ Minute Repeater Haute Joaillerie

De eerste variant van de Aquanaut Luce ‘Rainbow’ Minute Repeater Haute Joaillerie is Ref. 5260/355R-001. Dit model heeft een warme roségouden constructie met een dubbele rij baguette-geslepen edelstenen en veelkleurige saffieren. In totaal bevatten deze horloges respectievelijk 3,19 karaat, 7,31 karaat en 0,72 karaat aan edelstenen.

Nieuwe toevoegingen aan de aquanaut-collectie van Patek Philippe

Daarnaast is er ook de Aquanaut Luce ‘Rainbow’ Minute Repeater Haute Joaillerie Ref. 5260/1455R-001. Dit horloge heeft een uitzonderlijke zetting van edelstenen en bevat maar liefst 130 baguette-geslepen diamanten met een totaal gewicht van 8,66 karaat en 779 veelkleurige baguette-geslepen saffieren met een indrukwekkend totaal gewicht van 45,05 karaat.

Nieuwe toevoegingen aan de aquanaut-collectie van Patek Philippe

Wat deze nieuwe modellen echt bijzonder maakt, is niet alleen de prachtige edelstenensetting, maar ook de technische complexiteit. Beide modellen worden aangedreven door Pateks kaliber R27, een zelfopwindend uurwerk dat op verzoek een belsignaal geeft. Deze minutenrepeaterfunctie benadrukt de technische bekwaamheid van deze luxe sporthorloges en voegt een extra element van exclusiviteit toe aan de Aquanaut-collectie.

Uitbreiding van de Nautilus-collectie en hedendaagse interpretaties

Naast de nieuwe toevoegingen aan de Aquanaut-collectie heeft Patek Philippe ook vijf nieuwe varianten van zijn iconische Nautilus onthuld. Deze nieuwe modellen omvatten hoogwaardige sieradenreferenties en een nieuwe kleurstelling voor het model Nautilus Ref. 7010.

Nieuwe toevoegingen aan de aquanaut-collectie van Patek Philippe
Nieuwe toevoegingen aan de aquanaut-collectie van Patek Philippe

 

Deze uitbreidingen van zowel de Aquanaut- als de Nautilus-collecties laten zien dat Patek Philippe blijft innoveren en streeft naar perfectie in zowel design als techniek. De horloges zijn ontworpen met oog voor detail en vakmanschap en bieden verzamelaars en horlogeliefhebbers een breed scala aan keuzemogelijkheden.

Van technische pracht tot eigentijdse stijl

De doelgroep voor deze nieuwe modellen is divers. Voor verzamelaars die op zoek zijn naar exclusieve stukken met een indrukwekkende edelstenensetting en technische complexiteit, biedt de Aquanaut Luce ‘Rainbow’ Minute Repeater Haute Joaillerie collectie een unieke mogelijkheid om hun collectie uit te breiden met een horloge dat zowel qua esthetiek als technische prestaties opvalt.

Voor liefhebbers van de iconische Nautilus is er ook genoeg te ontdekken. Met nieuwe sieradenreferenties en een frisse kleurstelling biedt Patek Philippe een eigentijdse interpretatie van dit klassieke model, waardoor het nog aantrekkelijker wordt voor zowel mannen als vrouwen.