Marktplaats herbergt altijd unieke en exclusieve voertuigen, waaronder enkele van ’s werelds duurste auto’s. In dit artikel nemen we een kijkje bij de top 3 duurste auto’s die momenteel op Marktplaats te vinden zijn: de McLaren 765LT, de Lamborghini Aventador SVJ63 en de Mercedes-Benz G63 Brabus XLP 900 Adventure.

McLaren 765LT – € 635.000

De McLaren 765LT is een supercar met een krachtige 4,0-liter V8-motor die maar liefst 765 pk levert. Met een koppel van 800NM accelereert deze auto in slechts 2,7 seconden van 0 naar 100 km/u. Wat deze auto echt speciaal maakt, is het feit dat het een gelimiteerde productieauto is met een volledig uit koolstofvezel vervaardigd chassis en een gewicht van slechts 1.230 kg, vergelijkbaar met dat van een Lotus Exige.

Ontdek duurste auto's op Marktplaats

Elk detail van deze McLaren is perfect afgewerkt. De auto is voorzien van extra features, waaronder carbonfiber pakketten, exterieurverbeteringen en een weelderig interieur met alcantara bekleding en oranje stiksels.

Lamborghini Aventador SVJ63 – € 840.000

De Lamborghini Aventador SVJ63 is eveneens een limited edition-auto, waarvan er slechts 63 exemplaren zijn geproduceerd. Deze specifieke auto is uitgevoerd in de verbluffende kleur Blu Tawaret en heeft slechts 8105 kilometer op de teller.

Ontdek duurste auto's op Marktplaats

Onder de motorkap van deze auto bevindt zich een indrukwekkende 6,5-liter V12-motor die 770 pk levert en in minder dan 3 seconden van 0 naar 100 km/u accelereert. De Lamborghini Aventador SVJ63 is uitgerust met speciale opties zoals carbon exterieur- en interieuronderdelen, keramische remschijven, een voorasliftsysteem, stoelverwarming en geavanceerde infotainmentfuncties.

Het interieur van deze auto is prachtig afgewerkt met Alcantara/lederen bekleding met blauwe contrastafwerking, sportstoelen en geavanceerde klimaatregeling voor optimaal bestuurders- en passagierscomfort. Ook beschikt de auto over hoogwaardige audio- en navigatiesystemen voor een verbeterde rijervaring.

Mercedes-Benz G63 Brabus XLP 900 Adventure ONE OF TEN – € 1.090.000

De derde auto op de lijst met de duurste auto’s die momenteel op Marktplaats worden aangeboden, is de Mercedes-Benz G63 Brabus XLP 900 Adventure ONE OF TEN, die wordt aangeboden voor maar liefst €1.087.790,- inclusief BTW. Met slechts 10 exemplaren wereldwijd behoort deze auto tot een zeer exclusieve categorie.

Ontdek duurste auto's op Marktplaats

Deze Mercedes-Benz G63 Brabus XLP is uitgerust met een krachtige 900 pk motor en beschikt over verschillende features, waaronder 4×4, ABS, adaptieve cruise control, airbags, airconditioning en een alarmsysteem. Met een inhoud van 100 liter heeft deze auto een acceleratie van 0-100 km/u in slechts 4,5 seconden en een topsnelheid van 220 km/u.

Het interieur van de Mercedes-Benz G63 Brabus XLP is voorzien van luxe BRABUS Masterpiece-interieur in de kleur Zwart en biedt plaats aan vijf personen. De auto beschikt over verschillende exterieurkenmerken zoals AMG-styling, een elektrisch glazen schuifdak en 20-inch lichtmetalen velgen. Ook biedt het geavanceerde infotainment- en comfortfuncties zoals Apple Carplay/Android Auto, volledige kaartnavigatie met harde schijf en achterbankverwarming.