De TAG Heuer Carrera horlogecollectie is een iconische reeks uurwerken die zijn oorsprong vond op de racebanen in 1963. Dit horloge belichaamt de geest van uithoudingsvermogen, precisie en topprestaties om de pols. Met verfijnde indexen en wijzers die het licht optimaal vangen, is de TAG Heuer Carrera gemakkelijk afleesbaar, zelfs bij hoge snelheden.

Een breed assortiment aan modellen

De TAG Heuer Carrera horlogecollectie biedt een uitgebreid scala aan modellen, variërend van instapmodellen tot luxe-uitvoeringen. Of je nu een voorliefde hebt voor klassieke elegantie of juist dol bent op sportieve chronografen, er is altijd een TAG Heuer Carrera die naadloos aansluit bij jouw stijl en smaak.

TAG Heuer Carrera Calibre 16

Voor degenen die op zoek zijn naar een sportiever horloge met geavanceerde functies, is er de TAG Heuer Carrera Calibre 16. Dit horloge is uitgerust met het automatische uurwerk Calibre 16 en beschikt over een chronograaf en een tachymeterschaal op de lunette voor snelheidsmetingen. Het robuuste ontwerp en de functionaliteit maken dit horloge ideaal voor avontuurlijke individuen die graag hun grenzen verleggen.

De iconische TAG Heuer Carrera een horlogecollectie ontstaan op de racebanen

TAG Heuer Carrera Porsche

Een bijzondere samenwerking tussen het luxe automerk Porsche en TAG Heuer heeft geresulteerd in het unieke TAG Heuer Carrera Porsche-horloge. Dit horloge combineert het vakmanschap van TAG Heuer met de iconische kleuren van het Duitse sportautomerk. De naam van het automerk is discreet op de lunette afgebeeld, waardoor dit horloge een must-have is voor autoliefhebbers en liefhebbers van exclusieve samenwerkingen.

De iconische TAG Heuer Carrera een horlogecollectie ontstaan op de racebanen

TAG Heuer Carrera 60th Anniversary

Ter ere van de 60-jarige geschiedenis van de Carrera-serie heeft TAG Heuer het speciale model TAG Heuer Carrera 60th Anniversary uitgebracht. Dit horloge heeft enkele unieke kenmerken, zoals een gedenkplaat op de achterkant van de kast om deze mijlpaal te herdenken. Vanwege zijn exclusiviteit bevindt dit model zich aan de bovenkant van het prijsspectrum.

De iconische TAG Heuer Carrera een horlogecollectie ontstaan op de racebanen

Prijzen

De exacte prijzen van de TAG Heuer Carrera horloges variëren afhankelijk van het specifieke model en de functies. Voor actuele prijzen kun je terecht op officiële TAG Heuer-websites of bij erkende retailers. De doelgroep voor de TAG Heuer Carrera is divers, variërend van horlogeliefhebbers die op zoek zijn naar een tijdloos en elegant horloge tot sportieve individuen die geavanceerde functies zoals chronografen en tachymeters waarderen.

Met zijn rijke geschiedenis, innovatieve technologieën en iconisch design blijft de TAG Heuer Carrera een favoriet onder horlogeliefhebbers over de hele wereld. Of je nu een passie hebt voor autoracen of simpelweg houdt van stijlvolle horloges, de TAG Heuer Carrera horlogecollectie biedt de perfecte mix van traditie en moderniteit om je pols te verfraaien.