Leontine Ruiters, bekend van haar succesvolle carrière en haar inmiddels verbroken huwelijk met zanger Marco Borsato heeft onlangs een prachtig landhuis gekocht in Huizen. Met een prijs van € 1.075.000 , wat minder is dan de initiële vraagprijs van € 1.195.000, heeft ze een waardevolle investering gedaan.

Binnenkijken in de woning van Leontine Ruiters

Het landhuis heeft een royale woonoppervlakte van 142 vierkante meter en biedt vijf kamers, waaronder vier slaapkamers en twee badkamers. Het pand strekt zich uit over drie verdiepingen en beschikt ook over een kelder. Een opvallend kenmerk van het huis is de halfopen keuken die is voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur. De ruime woonkamer wordt verlicht door grote raampartijen die zorgen voor veel natuurlijk lichtinval en uitzicht bieden op de prachtige omgeving.

Een kijkje in de kersverse woning van Leontien Ruiters

Daarnaast beschikt het landhuis over een achtertuin van maar liefst 132 vierkante meter, waar Leontine kan genieten van rustige momenten in de buitenlucht. Een ander aantrekkelijk aspect van deze woning is de vrijstaande garage die plaats biedt aan één auto. Daarnaast is er ook nog een ruime oprit waar meerdere auto’s geparkeerd kunnen worden. Hierdoor is er voldoende ruimte voor het ontvangen van gasten en het genieten van een comfortabele leefomgeving te midden van de natuur.

Een kijkje in de kersverse woning van Leontien Ruiters

Plannen voor de toekomst

Na de aankoop van dit prachtige landhuis wordt verwacht dat Leontine Ruiters een nieuw leven zal opbouwen in haar droomhuis. Omringd door een serene omgeving, kan ze genieten van rust en privacy terwijl ze haar volgende stappen plant.

Leontine Ruiters nieuwe woning biedt niet alleen luxe en comfort, maar ook een gevoel van harmonie met de natuurlijke omgeving. Het is een plek waar ze zichzelf kan zijn en waar ze haar persoonlijke stijl tot uiting kan brengen.

De aankoop van deze woning is een verstandige investering voor Leontine Ruiters. Met zijn ruime kamers, hoogwaardige afwerkingen en prachtige buitenruimte, biedt het alle comfort en luxe die ze nodig heeft. Het is een plek waar ze zichzelf kan zijn en waar ze haar toekomstplannen kan waarmaken. Voor meer informatie bekijk de website van Bekende Buren.