Vossen, een toonaangevend merk op het gebied van high-end wielen, heeft onlangs een nieuwe set 24-inch wielen uitgebracht genaamd UV-7, speciaal ontworpen voor de Rolls-Royce Ghost. Deze imposante wielen zijn ook verkrijgbaar in een iets kleinere maat van 22 inch. Met deze upgrade biedt Vossen eigenaren van de Rolls-Royce Ghost de mogelijkheid om hun voertuig naar een hoger niveau te tillen.

Verbeteringen in koolstofvezel

Om de Range Rover en Rolls-Royce Ghost nog verder te verbeteren, heeft Urban Automotive verschillende aanpassingen doorgevoerd. Een opvallende wijziging is het gebruik van koolstofvezelvervangingen voor diverse componenten. Door deze lichtgewicht en duurzame materiaalkeuze kunnen zowel het uiterlijk als de prestaties van de voertuigen worden verbeterd.

Eén van de modificaties die niet is uitgevoerd met koolstofvezel is het Milltek-uitlaatsysteem met aluminium tips. Dit systeem levert niet alleen een indrukwekkend geluid, maar draagt ook bij aan een optimale prestatie en efficiëntie van de motor.

Vossen's 24-inch Putdeksels een luxueuze upgrade voor de Rolls-Royce Ghost

Kosten van aanpassingen

Hoewel Vossen en Urban Automotive geen exacte prijzen publiekelijk bekendmaken, kan worden aangenomen dat de kosten van deze aanpassingen voor de Range Rover en Rolls-Royce Ghost hoog zijn. Dit komt doordat de gebruikte materialen van hoge kwaliteit zijn en het vakmanschap dat vereist is om deze modificaties uit te voeren, zeer gespecialiseerd is.

Deze exclusieve aanpassingen zijn dan ook voornamelijk bedoeld voor autoliefhebbers die op zoek zijn naar een unieke en op maat gemaakte ervaring met hun voertuig. Het is belangrijk om rekening te houden met de bijkomende kosten wanneer men besluit om deze luxueuze upgrades uit te laten voeren.

Vossen's 24-inch Putdeksels een luxueuze upgrade voor de Rolls-Royce Ghost

Andere ontwikkelingen rondom de Rolls-Royce Ghost

Naast de Vossen 24-inch wielen zijn er nog andere interessante ontwikkelingen rondom de bolide. Dit iconische luxevoertuig blijft evolueren om aan de steeds veranderende wensen van zijn doelgroep te voldoen.

Zo heeft Rolls-Royce verschillende nieuwe technologieën geïntroduceerd in latere modellen van de Ghost, waaronder geavanceerde rijhulpsystemen en connectiviteitsfuncties. Deze innovaties dragen bij aan een veiligere, comfortabelere en meer verbonden rijervaring.

Vossen's 24-inch Putdeksels een luxueuze upgrade voor de Rolls-Royce Ghost

Bovendien wordt er door Rolls-Royce continu gewerkt aan het verfijnen van het interieurdesign van de Ghost. Met behulp van hoogwaardige materialen, ambachtelijk vakmanschap en personalisatiemogelijkheden kunnen eigenaren hun voertuig volledig naar hun eigen smaak en stijl aanpassen.

De Rolls-Royce Ghost blijft een icoon van luxe en vakmanschap. Met de toevoeging van Vossen 24-inch Putdeksels kunnen eigenaren hun voertuig verder personaliseren en een unieke uitstraling creëren. Hoewel deze upgrades prijzig zijn, bieden ze autoliefhebbers de mogelijkheid om hun wagen te transformeren tot een waar meesterwerk op wielen.