De zus van de wijlen Antonie Kamerling, Liesbeth Kamerling, heet haar prachtige Amsterdamse benedenwoning in Zuid in de verkoop gezet. Met de aanstaande verkoop hoopt ze een miljoenenwinst te behalen, hoewel ze de vraagprijs van aanvankelijk € 3.000.000 heeft verlaagd naar € 2.750.000.

Liesbeth Kamerling zet prachtige Amsterdamse benedenwoning in de etalage

Liesbeth Kamerling kennen we vooral als de zus van de in 2010 overleden Antonie Kamerling. De acteur overleed in dat jaar na een suïcidepoging op slechts 44-jarige leeftijd. Nederland kende hem vooral als het personage Peter Kelder in de soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden. Zijn nalatenschap leeft nog altijd voort. Zo zijn er door zijn vrouw, schrijfster Isa Hoes, meerdere boeken verschenen over het roemruchte leven van de overleden acteur.

Appartement Amsterdam Liesbeth Kamerling

Ook Antonie’s zus Liesbeth verdient haar geld met acteren. Ook zij speelde in Goede Tijden, Slechte Tijden en verder nog in de films Phileine zegt Sorry en Science Fiction. Daarnaast deed ze nog mee aan de programma’s Wie is de Mol? en Sterren Springen. 

Daarnaast is ze samen met haar man Frans de eigenaar van een prachtige benedenwoning in de Amsterdamse Schinkelbuurt. Zij kochten het pand in 2019 voor een bedrag van € 435.000 en lieten er volgens Bekende Buren een hypotheek op vestigen van € 792.000. Nu staat de woning in de verkoop op Funda, en hopen de twee een miljoenenwinst te bewerkstelligen. De winst zal echter wel minder zijn dan ze voor ogen hebben: de oorspronkelijke vraagprijs van € 3.000.000 is bijgeschaafd naar € 2.750.000. Dat is dus zeker € 250.000 minder.

Van alle gemakken voorzien

Voor die ruim € 2,5 miljoen krijgt de volgende bewoner een unieke, bijna instapklare benedenwoning in de Amsterdamse Schinkelbuurt, een buurt in Amsterdam-Zuid die gekenmerkt wordt als een gezellige buurt met veel horecagelegenheden. De straat, de Schinkelhavenkade, is daarnaast ook nog erg praktisch. Zo is de snelweg A10 op slechts luttele minuten rijden en zijn er rondom diverse bus- en tramverbindingen richting alle windstreken, waaronder het Centraal Station en Schiphol.

Appartement Liesbeth Kamerling

De woning beschikt over een eigen entree. De zwarte glazen pui geeft de woning een strakke uitstraling, waarna u middels een hardstenen trap in de woonkamer belandt. Deze is voorzien van een gezellige open haard. Als u door de woonkamer met veel lichtinval loopt, geraakt u in de moderne woonkeuken, voorzien van allerlei soorten inbouwapparatuur.

Appartement Amsterdam Liesbeth Kamerling

Bij het doorlopen naar de achterkant van de woning bereikt u de hal met toegang tot de rest van de vertrekken. De eerste slaapkamer is voorzien een dakraam en een glazen pui met aangrenzend een grote inloopkast, te bereiken vanuit de hal. Verderop in de hal bevinden zich het separate toilet met fontein en de badkamer. De badkamer is voorzien van donkergroen marmer en beschikt over vloerverwarming, een ligbad, inloopregendouche, radiator en een wastafel met meubel. Aldaar is ook een bijkeuken met aansluitingen voor een wasmachine en/of droger te vinden. Aan de achterzijde van de woning is de ruime tweede slaapkamer met toilet en suite gelegen.

Eerste verdieping met dakterras

Om dit alles allemaal af te toppen, is er ook nog een eerste verdieping met derde en vierde slaapkamer. Deze grenzen aan het gigantische dakterras, waarmee je een prachtig uitzicht over Amsterdam-Zuid hebt. Ook is er op deze verdieping nog een extra badkamer, voorzien van vloerverwarming, een grote wastafel en inloopdouche, met ook nog een apart toilet. Aan de achterzijde van de woning is de vijfde slaapkamer te vinden. Een erker met grote ramen en sfeervol glas in lood geven deze kamer een bijzondere uitstraling.

Dakterras appartement Amsterdam

Kortom: een Amsterdamse benedenwoning dat aan al uw wensen voldoet en tevens een unieke kans op een van de meest gewilde wijken van de hoofdstad. Bekijk de Funda-advertentie van de Schinkelhavenkade 6.