Maserati is op de proppen gekomen met de gloednieuwe, gelimiteerde MC20 Notte. Het betreft een ware eyecatcher, gehuld in een opvallende zwart-op-zwart make-over. Het exterieur schittert in matzwart, met matte witgouden badges die zorgen voor een unieke en stijlvolle uitstraling. Het voertuig werd onthuld door voetballegende David Beckham.

Opvallend interieur met zwarte elegantie

Het interieur van de MC20 Notte ademt hetzelfde zwart-gouden thema. De zwarte en grijze microsuède stoelen worden verfraaid met gele contraststiksels, wat resulteert in een exclusieve uitstraling. Een gouden plaatje markeert de auto als ‘Unda di 50’.

Maserati onthult een gloednieuwe, exclusieve krachtpatser: de MC20 Notte

Indrukwekkende prestaties en beperkte beschikbaarheid

Qua prestaties blijft de Notte-variant trouw aan de krachtige ‘Nettuno’-aandrijflijn. Met een verbazingwekkende 621 pk en 700 Nm koppel sprint deze supercar in slechts 2,9 seconden naar 100 km/u. Met een topsnelheid van 320 km/u is de MC20 Notte niet alleen een visueel spektakel, maar ook een prestatiebeest.

Het exclusieve karakter van de MC20 Notte wordt benadrukt door de beperkte beschikbaarheid; slechts 50 exemplaren zullen worden geproduceerd. Dit maakt de auto niet alleen gewild onder autoliefhebbers, maar ook onder verzamelaars die op zoek zijn naar iets unieks en zeldzaams.

Maserati onthult een gloednieuwe, exclusieve krachtpatser: de MC20 Notte

Exclusiviteit met esthetische finesse

Hoewel de exacte prijs van de MC20 Notte nog niet is onthuld, wordt verwacht dat deze hoger zal liggen dan de startprijs van ongeveer €200.000 voor het basismodel MC20. Dit komt door het exclusieve karakter en de gelimiteerde oplage van de Notte-variant.

Belangrijk om te vermelden is dat de Notte-variant voornamelijk een esthetisch pakket is en geen mechanische veranderingen heeft ondergaan ten opzichte van het basismodel. De focus ligt op het versterken van de exclusiviteit en esthetiek, met het zwart-gouden kleurenthema dat is doorgetrokken naar de wielen, badges en diverse interieurdetails.

Maserati onthult een gloednieuwe, exclusieve krachtpatser: de MC20 Notte

Dit exclusieve model richt zich op autoliefhebbers die op zoek zijn naar iets bijzonders en unieks. Met zijn adembenemende design, krachtige prestaties en beperkte beschikbaarheid biedt de Maserati MC20 Notte een ervaring die maar weinigen kunnen evenaren. Kortom, een zeldzame en verzamelbare supercar die indruk maakt met zijn gedurfde design, krachtige prestaties en beperkte beschikbaarheid. Voor autoliefhebbers die streven naar exclusiviteit, is dit model absoluut een interessante overweging waard.