Huizen van de buitencategorie is iets wat u regelmatig bij ons op de website terugvindt. Tot die categorie behoort zonder meer deze schitterende rietgedekte miljoenenvilla in het Brabantse Breda. Laat u onderdompelen in deze absolute droomwoning, die historie en karakter ademt.

Rietgedekte miljoenenvilla in Breda wacht op nieuwe eigenaar

De miljoenenvilla in Breda op een perceel van 2.830 m² en met een woonoppervlak van in totaal 521 m² ligt net buiten de pittoreske binnenstad van Breda aan de straat Montenspark, te midden van de gewilde en statige villawijk Ruiterbos. Het ligt om de hoek van het Mastbos, en ook op slechts 10 minuten fietsafstand van de binnenstad. Het is een omvangrijke locatie voor iedereen die de drukte van de stad prefereert, maar ook voor iedereen die op zoek is naar rust en privacy.

Living villa

Deze indrukwekkende, allesomvattende villa beschikt over een riante en bovenal sfeervolle living, welke in 2005 is uitgebouwd. Daarnaast heeft de toekomstige bewoner een uitgebreide woonkeuken tot zijn of haar beschikking. Ook beschikt de villa over liefst zeven slaapkamers en drie badkamers.

Slaapkamer miljoenenvilla

Bij het betreden van de woning wordt u meegezogen in een historische reis vol sfeer, inclusief originele wandlambrisering uit 1932. Vanuit deze hal heeft u toegang tot de grote hal, welke toegang verschaft naar de werkkamer, de living, de woonkeuken, doorgang naar de derde hal en imposante trapopgang met grote glas-in-lood ramen naar de eerste verdieping.

Royale woonkamer en woonkeuken bieden een ongeëvenaard uitzicht

De uitgebouwde living met gezellige schouw met gashaard sluit fantastisch aan op de rieten kap. Dat resulteert in extra hoge tuindeuren die een ongeëvenaard uitzicht op de tuin bieden. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de tweede werkkamer/fitnesskamer en middels een fraaie schuifdeur toegang tot de woonkeuken. Die woonkeuken is voorzien van alle wenselijke apparatuur zoals o.a. een ingebouwde koffiemachine, combi-oven, heteluchtoven, zes-pits gastoestel en een fraai werkblad. De leefkeuken heeft een gashaard, royaal eetgedeelte en dubbele openslaande deuren naar de tuin. Dit geeft een mooie connectie met de tuin en de buitenkeuken. Hier worden het binnen- en buitenleven met elkaar verbonden. Vanuit de keuken toegang tot de wijnkelder en tweede hal/entree.

Binnenzwembad miljoenenvilla

Als we een verdieping naar boven gaan treffen we de eerste vier slaapkamers, en de eerste twee badkamers. Allen beschikken over vaste kasten en in sommige gevallen een prachtig balkon. De royale en luxe badkamers zijn voorzien van een dubbele wastafel, dubbele inloopdouche, ligbad, toilet, designradiator, elektrische vloerverwarming en mechanische ventilatie.

Op de tweede verdieping zij nog eens drie badkamers en een badkamer te vinden, allen ook van al het nodige voorzien.

Riante tuin en wellness zorgen voor maximaal comfort

De paradepaardjes van deze miljoenenvilla in Breda zijn echter de tuin en de zeer comfortabele wellness. In de tuin is het, net als binnen, uiterst goed vertoeven, met onder meer een uitgebreide buitenkeuken, een heerlijke loungeruimte met TV en WiFi-verbinding. Ook niet geheel onbelangrijk: er is ruime parkeergelegenheid op eigen terrein direct bij het binnenrijden op de oprit en onder de carport. Er is een dubbele laadpaal aanwezig.

Breda miljoenenvilla tuin

In de wellness is het tevens maximaal ontspannen, met onder meer een groot verwarmd zwembad met jetstream, voetbad, sauna, loungeplek met gashaard, koelkast én muziekinstallatie. Deze ruimte is voorzien van twee grote schuifpuien welke te openen zijn en zo ervaart u het gevoel van een buitenzwembad. Een naadloze verbinding met het buitenleven ontstaat.

Kortom: een absolute droomvilla die alles heeft wat uw hartje maar begeert. Verwezenlijk uw dromen en leg een bedrag van € 4.275.000 op tafel. Bekijk hier de Funda-advertentie.