Op 23 november werd het adembenemende debuut van het splinternieuwe Pure Luxe-magazine gevierd. De lancering vond plaats in de schitterende omgeving van de RAI Amsterdam, te midden van de verfijnde atmosfeer van de PAN Amsterdam kunstbeurs. Een onbetwist hoogtepunt van het magazine? Dat is zonder enige twijfel de betoverende cover met niemand minder dan H.K.H. Prinses Margarita de Bourbon de Parme.

 

Pure Luxe-magazine onderscheidt zich als HET tijdschrift dat volledig gewijd is aan luxe en exclusiviteit. Het biedt lezers een exclusieve blik op de wereld van high-end luxueuze dingen zoals reizen, megavilla’s, prachtige horloges, en van high-end mode tot kunst, reizen, gastronomie en technologie. Het tijdschrift heeft een welverdiende reputatie opgebouwd vanwege zijn elegante en stijlvolle uitstraling. Elk nummer is samengesteld met oog voor detail en finesse, waardoor het een must-read wordt voor diegenen die op zoek zijn naar de nieuwste trends en exclusieve ervaringen, zo zagen ook de aanwezige lezers tijdens de PAN Amsterdam-kunstbeurs.

 

Het tijdschrift biedt exclusieve reportages en interviews met toonaangevende figuren binnen de wereld van luxe. Of het nu gaat om gerenommeerde ontwerpers, invloedrijke ondernemers of visionaire kunstenaars, Pure Luxe-magazine zorgt voor een inkijkje in hun wereld en biedt lezers de kans om te begrijpen wat luxe voor hen betekent. Met een hoog gelegde lat voor luxe publicaties belooft het Pure Luxe-magazine een bron van inspiratie te zijn voor hen die op zoek zijn naar het ultieme in stijl en verfijning.

Ontdek de wereld van elegantie met Pure Luxe-magazine en laat u meevoeren naar de hoogten van verfijning en schoonheid.