LeBron James, wereldwijd een van de meest bekende basketballers, staat niet alleen in de schijnwerpers vanwege zijn prestaties op het veld, maar ook vanwege zijn indrukwekkende verzameling auto’s. Met een totale waarde van € 4,5 miljoen omvat LeBron’s collectie 14 voertuigen, maar één auto springt er echt uit: de Porsche 918 Spyder.

Een voorliefde voor unieke auto’s

Het is geen geheim dat LeBron James een passie heeft voor zeldzame en unieke auto’s. Naast de Porsche 918 Spyder bezit hij onder andere een Lamborghini Aventador Roadster en een op maat gemaakte Ferrari. Zijn autocollectie weerspiegelt zijn gevoel voor stijl en luxe.

Binnen LeBron’s collectie is deze bolide onbetwistbaar het meest waardevolle exemplaar. Deze exclusieve supercar vertegenwoordigt maar liefst een derde van de totale waarde van zijn autocollectie.

Met een bliksemsnelle acceleratie van slechts 2,5 seconden van 0 naar 100 km/u en een verbluffende topsnelheid van 340 km/u behoort deze bolide tot de snelste auto’s ter wereld. De krachtige motor in combinatie met het lichte gewicht zorgt voor indrukwekkende prestaties op zowel het circuit als de openbare weg.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door 👑 (@kingjames)

De zeldzame Porsche 918 Spyder van LeBron James

De Porsche 918 Spyder is een auto die zeer gewaardeerd wordt door autoliefhebbers en verzamelaars. Met een oorspronkelijke prijs van € 840.000 heeft de waarde van deze supercar inmiddels een geschatte waarde van € 1,4 miljoen bereikt. Dit illustreert niet alleen de begeerlijkheid van het model, maar wijst ook op het potentieel van waardestijging voor eigenaren.

Wat LeBron’s Porsche 918 Spyder extra bijzonder maakt, is de aanwezigheid van het Weissach-pakket. Dit pakket maakt de auto niet alleen lichter en aerodynamischer, maar voegt ook exclusiviteit toe. Met unieke details zoals koolstofvezel accenten en speciale striping voegt het pakket niet alleen extra prestaties toe aan de toch al indrukwekkende specificaties, maar maakt het ook visueel een krachtig statement.

LeBron James’ Porsche 918 Spyder is veel meer dan zomaar een auto. Het is een zeldzame en waardevolle supercar die perfect past bij zijn imago als succesvolle sportster. Met zijn uitgebreide autocollectie deelt LeBron zijn passie voor luxe en exclusiviteit op indrukwekkende wijze.

De opvallende Porsche 918 Spyder van LeBron James