De Zuid-Hollandse plaats Wassenaar staat bekend als bakermat van luxueuze woningen, die zo regelmatig te koop verschijnen. Ook nu is het weer raak: aan de Groot Haesebroekseweg wordt een karakteristieke, sfeervolle villa te koop aangeboden, die wordt gekenmerkt door een bar in de woonkamer.

Villa in Wassenaar moet miljoenen opleveren op Funda

Wassenaar wordt gekenmerkt als een van de rijkste plaatsen en gemeentes van Nederland. In 2021 stond de plaats in Zuid-Holland zelfs lijstaanvoerder van de lijst van Nederlandse gemeenten met de hoogste inkomens. Inwoners van Wassenaar verdienen gemiddeld zo’n € 61.000. Die rijkdom van haar inwoners wordt naadloos doorgevoerd in het straatbeeld van Wassenaar. Zo benadrukt ook de Groot Haesebroekseweg, waar een van de tientallen villa’s te koop wordt aangeboden op Funda. De woning betreft een royale familiewoning op een perceel van 1.459 m².

Villa Wassenaar

De woning deed vroeger dienst als post- en telegraafkantoor en werd in 1927 gebouwd. Ondanks dat is het pand voorzien van energielabel A, het zuinigste in zijn soort. In 2023 is het pand van binnen grondig gerenoveerd, waardoor het van binnen een moderne, sfeervolle allure heeft. Zoals in de advertentie wordt benoemd: “Een totaalrenovatie waarbij harmonieuze kleuren en bijzondere materialen perfect en smaakvol op elkaar aansluiten.”

Moderne allure neemt de overhand

Op het moment dat u de villa in Wassenaar – met woonoppervlak van 457 m² – betreedt, valt gelijk de moderne allure in het oog, met de imposante hal met authentieke rondboog raampartijen. Deze villa ademt karakter, geproportioneerd met functionaliteit.

Villa Wassenaar

Vanuit de hal wordt u doorgeleid naar de luxe open keuken met alle gewenste inbouwapparatuur van Miele en een gezellige televisiekamer/werkruimte, waar een heuse bar gesitueerd is. Verdeeld over de woning zijn verder nog zes slaapkamers, vier badkamers, een dakterras en vooral veel leef-/en bergruimte. Er is daarnaast nog een mogelijkheid om de ruime kelder om te toveren tot wijnkelder of fitnessruimte.

Villa Wassenaar

Kortom: een karakteristieke maar tegelijkertijd zeer moderne, functionele woning. Vraagprijs: € 3.695.000. Bekijk hier de Funda-advertentie.