Huizensite Funda staat bol van de verschillende woningen. Groot of klein, klassiek en modern, vervallen en instapklaar; stuk voor stuk komen ze allemaal voorbij. Maar sommige wonen springen er zonder twijfel tussenuit en spannen absoluut de kroon in extravagantie. Wat te denken van “Saint-Tropez in Brabant” in Oisterwijk, welke € 7.750.000 op moet leveren?

Spierwitte villa in Oisterwijk, bestempeld als “Saint-Tropez in Brabant”, te koop aangeboden op Funda

Deze uiterst moderne villa op Funda staat in het dorp Oisterwijk in Noord-Brabant, vlakbij Tilburg, en wordt door de makelaar getypeerd met vergelijkingen met notariswoningen, de Limburgse Hoeve en Saint-Tropez. Te midden van de bossen aldaar aan de Oranjelaan numero 8 – met het pittoreske Oisterwijkse centrum op fiets/loopafstand – ligt een excentrieke, spierwitte villa met een woonoppervlak van in totaal 1.197 m², gesitueerd op een riant perceel van 5.615 m² op wat volgens kenners wordt bestempeld als “de allerbeste locatie van Oisterwijk”. De moderne stulp werd eind 2018 opgeleverd en is op het warme zuiden georiënteerd, afgetopt met een inpandig gastenappartement voor au-pair of personeel, tuinhuis, een buitenterras van zo’n 270 m² en een verwarmd buitenzwembad als absolute finishing touch.

Villa Oosterwijk

Bron: Funda

De villa schuilt mysterieus achter twee gigantische poorten, die bijdragen aan het gevoel van veiligheid en comfort. Achter de voordeur schuilt een uiterst riante living, eetkamer en woonkeuken met alle benodigde inbouwapparatuur.

Villa Oisterwijk

Bron: Funda

In de woning vinden we verdeeld over vier woonlagen verder nog vijf slaapkamers, zes badkamers en negen toiletten. Naast de hoofdkeuken zijn er ook nog twee extra keukens, waardoor u elkaar nooit in de weg zult lopen als u verschillende maaltijden gaat bereiden. Ideaal met de naderende Kerstdagen. Het prachtige pand krijgt nog een extra lading met de aanwezigheid van een fitness, wellness, mancave en bioscoop. Dat gegeven geldt tevens voor de tuin, welke een oase van rust, privacy en sereniteit biedt en met zijn verwarmde buitenzwembad van circa 11 X 5 meter ook nog eens aangenaam voelt.

De vraagprijs op Funda

Voor al deze faciliteiten betaalt u relatief vanzelfsprekend de hoofdprijs, die ditmaal € 7.750.000 bedraagt. “Topobjecten als deze komen slechts zelden op de markt”, aldus de makelaar. Bekijk hier de Funda-advertentie en verwezenlijk uw verlangen naar een dergelijke droomwoning.