De Porsche Cayenne is een luxueuze SUV, die bekend staat om zijn indrukwekkende prestaties en hoogwaardige kwaliteit. De turbo-uitvoering van de Cayenne vormt één van de krachtigste en meest elegante varianten binnen deze iconische reeks. Hier vindt u gedetailleerde informatie over deze bewonderenswaardige auto.

Indrukwekkende prestaties

De 2024 Porsche Cayenne Turbo E-Hybrid is zonder twijfel de krachtigste Cayenne tot op heden. De aandrijving wordt verzorgd door een twin-turbo 4.0-liter V-8 benzinemotor, bijgestaan door een elektrische motor, wat resulteert in een totaal vermogen van 729 pk. Standaard uitgerust met een achttraps automatische transmissie en vierwielaandrijving, stelt Porsche dat deze Cayenne Turbo E-Hybrid in slechts 3,5 seconden de 100 km/u kan bereiken.

Het vermogen wordt direct en soepel toegepast, en achter het stuur lijkt de acceleratie eindeloos te kunnen doorgaan. We hebben opgemerkt dat de stuurrespons direct en moeiteloos aanvoelt, terwijl de achttraps automaat schakelt met de precisie van een horlogemakerskunst.

Ervaar de ongeëvenaarde prestaties en luxe van de Porsche Cayenne Turbo E-Hybrid. Met vermogen en een elegant design

Luxe design

De 2024 Porsche Cayenne Turbo straalt een onmiskenbaar sportieve en elegante uitstraling uit. Deze auto wordt gekenmerkt door strakke lijnen en aerodynamische vormgeving. Het voertuig maakt indruk met zijn krachtige aanwezigheid, dankzij de imposante luchtinlaten en opvallende dagrijlichten. Aan de achterzijde valt vooral de brede achterspoiler met geïntegreerde lichtstrip op.

SuperSUV: 2024 Porsche Cayenne Turbo E-Hybrid de speelse krachtpatser

Het interieur van de Cayenne Turbo is rijk aan luxe en verfijning. Het is bekleed met hoogwaardig leer en voorzien van premium materialen in het gehele interieur, aangevuld met details van geborsteld aluminium of hoogglans zwart. Deze auto is uitgerust met de nieuwste technologie, waaronder een royaal touchscreen voor infotainment en navigatie, en een digitaal instrumentenpaneel. Ondanks de sportieve prestaties biedt de Cayenne Turbo plaats aan maximaal vijf personen en beschikt hij over een comfortabele, ruime cabine.

SuperSUV: 2024 Porsche Cayenne Turbo E-Hybrid de speelse krachtpatser

Prijskaartje

De prijs van een nieuwe Porsche Cayenne Turbo kan variëren, afhankelijk van specifieke opties en accessoires, maar de basisversie begint bij ongeveer € 190.000.

De Porsche Cayenne Turbo E-Hybrid is een indrukwekkende SUV met krachtige prestaties en een luxueus design. Met zijn combinatie van een twin-turbo V-8 motor en elektrische aandrijving biedt hij buitengewone acceleratie en efficiëntie. Het weelderige interieur biedt comfort en geavanceerde technologieën om elke rit te verbeteren. Hoewel de prijs aan de hogere kant ligt, krijgt u met de Porsche Cayenne Turbo E-Hybrid absoluut waar voor uw geld.

Ervaar de ongeëvenaarde prestaties en luxe van de Porsche Cayenne Turbo E-Hybrid. Met vermogen en een elegant design