Het Como Residences Penthouse in Dubai, ontwikkeld door Nakheel, is onlangs verkocht voor een recordbedrag van $ 136,2 miljoen, waarmee het de duurste woning ooit verkocht in het emiraat is. Dit luxueuze penthouse beslaat meer dan 6.675 m² en beschikt over vijf slaapkamers. Het bevindt zich bovenop de 71 verdiepingen tellende Como Residences Tower op Palm Jumeirah, een bekende archipel die bekend staat om zijn luxe voorzieningen.

Duurste penthouse van Dubai levert honderden miljoenen op

Met ruim 6.675 m² aan leefruimte is er meer dan genoeg ruimte om te genieten van alle prachtige aspecten van dit penthouse. De vijf royale slaapkamers bieden privacy en comfort, terwijl de open woon- en eetruimtes perfect zijn om gasten te ontvangen of gewoon te ontspannen met familie en vrienden.

Het interieurontwerp van het penthouse is zorgvuldig samengesteld met hoogwaardige materialen en afwerkingen, waardoor een sfeer van elegantie en verfijning wordt gecreëerd. De moderne keuken is voorzien van moderne apparatuur en biedt alles wat nodig is om culinaire hoogstandjes te bereiden.

Naast de ruime binnenruimtes beschikt het penthouse ook over uitgebreide buitenruimtes, zoals meerdere terrassen, balkons en een privézwembad. Deze buitenruimtes bieden de perfecte gelegenheid om te genieten van het prachtige klimaat van Dubai en tegelijkertijd te genieten van het adembenemende uitzicht op de omgeving.

The Como Residences penthouse in Dubai: Een unieke kans op luxe en exclusiviteit

Luxe voorzieningen en een exclusieve levensstijl

Als onderdeel van de Como Residences Tower kunnen bewoners profiteren van een scala aan exclusieve voorzieningen. Er is een luxe spa waar ontspanning centraal staat, evenals een ultramodern fitnesscentrum voor diegenen die in vorm willen blijven. Daarnaast zijn er verschillende restaurants en winkels in de buurt, zodat bewoners altijd kunnen genieten van luxe dinerervaringen of gewoon kunnen winkelen in stijl.

Het Palm Jumeirah-gebied zelf biedt ook talloze mogelijkheden voor entertainment en recreatie. Van privéstranden tot golfbanen, er is voor elk wat wils. Bovendien is Dubai bekend om zijn bruisende stadssfeer met talloze winkels, restaurants en culturele bezienswaardigheden.

  The Como Residences penthouse in Dubai: Een unieke kans op luxe en exclusiviteit

Een symbool van exclusiviteit en prestige

Het feit dat het duurste penthouse van Dubai al verkocht werd voordat het voltooid was, benadrukt de aantrekkingskracht van ultra-luxe onroerend goed in Dubai. Het emiraat staat bekend om zijn extravagante levensstijl en luxe voorzieningen, en het Como Residences Penthouse is een perfect voorbeeld van deze exclusiviteit.

Met een verkoopprijs van $ 136,2 miljoen heeft dit penthouse niet alleen records gebroken, maar ook de standaard gezet voor ultra-luxe onroerend goed in Dubai. Het biedt zijn toekomstige eigenaar niet alleen een uitzonderlijke woonervaring, maar ook de mogelijkheid om deel uit te maken van de meest bevoorrechte kringen van de samenleving.

Kortom, het Como Residences Penthouse in Dubai is een buitengewone woning die luxe en exclusiviteit belichaamt. Met zijn overvloed aan ruimte, prachtig uitzicht en uitgebreide voorzieningen is dit penthouse echt een unieke kans voor diegenen die op zoek zijn naar het allerbeste dat Dubai te bieden heeft.