De voormalige partner van presentatrice Patty Brard heeft besloten om zijn prachtige landgoed in het Noord-Hollandse Bergen genaamd “De Middenblink” te koop aan te bieden. Met een vraagprijs van € 4.950.000 kosten koper is dit een unieke kans voor liefhebbers van exclusief wonen.

Klassiek landgoed in Bergen met veel potentieel

Het klassieke landhuis op Funda uit 1939 straalt statigheid uit en biedt een woonoppervlak van maar liefst 306 m². De nog te realiseren woonzolder van 45 m² biedt extra mogelijkheden om deze woning naar eigen smaak in te richten. Met een prijs per vierkante meter van € 16.176 is dit een waardevolle investering.

Funda-woning Bergen ex Patty Brard

“De Middenblink” is gelegen in een bosrijke en beschutte omgeving, op korte afstand van de duinen en het strand van Bergen aan Zee. Dit biedt de perfecte combinatie tussen rust en natuur, terwijl alle voorzieningen binnen handbereik liggen.

Ruim perceel en indeling

Het landgoed is gelegen op een perceel van maar liefst 4.747 m², waardoor privacy gegarandeerd is. Het woonoppervlak van 306 m² biedt voldoende ruimte voor comfortabel wonen. Daarnaast beschikt het huis over diverse inpandige en externe ruimtes, waaronder een sauna, ligbad en twee douches.

Dit ruime landhuis met 6 kamers, waarvan 4 slaapkamers, is perfect voor diegenen die op zoek zijn naar comfort en luxe. Met een indrukwekkende inhoud van 913 m³ biedt dit huis voldoende ruimte om te genieten van een weelderige levensstijl.

Ex van presentatrice Patty Brard zet zijn weelderige landhuis in de verkoop

Het landgoed in Bergen beschikt over 2 badkamers en een apart toilet, wat zorgt voor het nodige gemak en privacy. Daarnaast is er ook nog eens 7 m² aan gebouwgebonden buitenruimte, waar je kunt ontspannen en genieten van de frisse lucht.

Als extra bonus heeft dit landhuis ook nog eens 14 m² externe bergruimte, waardoor je voldoende plaats hebt om al je spullen netjes op te bergen. Met zijn ruime kamers, moderne faciliteiten en prachtig uitzicht is dit landhuis de ideale plek om tot rust te komen en te genieten van het goede leven.

Een unieke kans voor exclusief wonen

Dit landhuis, dat ooit toebehoorde aan de ex-partner van Patty Brard, Gert Berg, biedt een unieke kans om in alle luxe te wonen op een prachtige locatie. Met zijn klassieke uitstraling en talloze mogelijkheden om naar eigen smaak in te richten, is dit de ideale woning voor iedereen die op zoek is naar exclusiviteit. Voor meer info en foto’s kunt u gaan naar Funda