Yvonne Coldewijer, de welbekende roddelkoningin, is een van de meest belangrijke mediapersonen van dit moment. Het zogeheten ‘juicen’ over het wel en wee van BN’ers schijnt voor Coldeweijer behoorlijk lucratief te zijn. We duiken in haar vermogen.

Social media-succes van Yvonne Coldeweijer

Yvonne Coldeweijer heeft de afgelopen jaren een indrukwekkende online aanwezigheid opgebouwd. Met name haar activiteiten op sociale media hebben bijgedragen aan haar financieel succes. Als influencer en content creator weet ze een grote groep volgers aan zich te binden.

Met haar populaire Instagram-account Life of Yvonne bereikt ze meer dan 800.000 volgers, die dagelijks geïnspireerd worden door haar posts over lifestyle, mode en beauty. Ook haar YouTube-kanaal heeft een groot bereik, met meer dan 200.000 abonnees.

Dit grote bereik en de betrokkenheid van haar volgers hebben ervoor gezorgd dat Yvonne samenwerkingen kan aangaan met diverse merken en bedrijven. Ze promoot onder andere kleding, make-up, reizen en lifestyleproducten via gesponsorde posts en video’s op haar sociale media-kanalen.

Inkomstenbronnen

De inkomsten van Yvonne Coldeweijer zijn afkomstig uit verschillende bronnen. Naast de gesponsorde posts en video’s op haar sociale media-kanalen, verdient ze ook geld met optredens en presentaties. Als voormalig kinderidool heeft ze nog steeds een grote fanbase en treedt ze regelmatig op bij evenementen en festivals.

Daarnaast is Yvonne ook actief als presentatrice. Ze heeft diverse televisieprogramma’s gepresenteerd, waaronder haar eigen programma “Keet!”. Deze werkzaamheden leveren haar een aanzienlijk inkomen op.

Investeren en toekomstplannen

Met haar financieel succes heeft Yvonne Coldeweijer ook geïnvesteerd in vastgoed. Ze bezit meerdere woningen, waarvan sommige verhuurd worden als investering. Deze vastgoedinvesteringen dragen bij aan haar vermogen. Ze verdient met haar sociale media-activiteiten naar schatting ruim € 40.000 per maand. Op jaarbasis is dat ruim € 1 miljoen.

Voor de toekomst heeft Yvonne ambitieuze plannen. Ze wil zich blijven ontwikkelen als influencer en content creator, maar ook nieuwe wegen inslaan. Zo overweegt ze om een eigen kledinglijn te starten en wil ze zich meer richten op het produceren van muziek. Het vermogen van Yvonne Coldeweijer is dus niet alleen het resultaat van haar huidige inkomstenbronnen, maar ook het gevolg van slimme investeringen en ambitieuze plannen voor de toekomst.

Kortom, met ruim € 40.000 per maand aan inkomsten uit haar sociale media-activiteiten en diverse andere bronnen, heeft Yvonne Coldeweijer een indrukwekkend vermogen opgebouwd. Haar succes als influencer en content creator heeft haar niet alleen financieel onafhankelijk gemaakt, maar biedt ook mogelijkheden voor nieuwe kansen en projecten in de toekomst.