Op de avond van 27 december, direct na de spannende wedstrijd tegen Everton, kreeg voetballer Jack Grealish het schokkende nieuws te horen dat er bij hem thuis was ingebroken. De Aston Villa-aanvoerder werd onmiddellijk op de hoogte gebracht en verliet meteen het stadion om terug te keren naar zijn familie.

Politieonderzoek

De lokale politie bevestigde vandaag dat er daadwerkelijk een inbraak heeft plaatsgevonden bij het landhuis van Grealish. Tot op heden zijn er nog geen verdachten aangehouden en het onderzoek is nog gaande. De politie roept getuigen op om zich te melden indien zij iets verdachts hebben gezien rondom het tijdstip van de inbraak.

Volgens rapporten die zijn vrijgegeven door de politie, bedraagt de waarde van de gestolen voorwerpen naar schatting zo’n € 1,1 miljoen. Het gaat hierbij onder andere om kostbare sieraden en exclusieve horloges. Deze diefstal heeft niet alleen financiële gevolgen voor Grealish, maar heeft ook een grote emotionele impact gehad op zijn familie.

Impact op de familie van Jack Grealish

De familie van Jack Grealish, die nog maar kort in het nieuwe huis woonde, was volledig onbekend met dit soort incidenten. Het nieuws van de inbraak heeft hen dan ook diep geschokt en verontrust. Het huis, dat voor zo’n 6,4 miljoen euro is gekocht, ligt op een perceel van 24 hectare en beschikt over diverse luxe voorzieningen.

Met zeven slaapkamers, een helikopterplatform, een tennisbaan en voetbal- en cricketvelden biedt het huis alle comfort die je kunt bedenken. Het heeft zelfs een eigen meer waar de familie kon genieten van rustige momenten. De inbraak heeft echter een donkere schaduw geworpen op hun prachtige nieuwe onderkomen.

Hoewel er nog geen verdachten zijn aangehouden, hopen zowel Jack Grealish als zijn familie dat de daders snel worden opgespoord en ter verantwoording worden geroepen voor hun daden. In de tussentijd zal er extra beveiliging worden ingeschakeld om ervoor te zorgen dat de veiligheid van het gezin gewaarborgd blijft.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sasha Rebecca (@sasha__rebecca)