Het 60-jarig jubileum van Lamborghini en het jaarlijkse Art Basel Miami Beach evenement werden gevierd met een extravagant feest. Op een prominente locatie in South Beach stond de ster van de show: de unieke “Opera Unica” versie van Lamborghini’s nieuwste vlaggenschip, de Revuelto. Deze eerste hybride productiesuperauto heeft een basisprijs van $ 608.000.

Lamborghini viert 60-jarig jubileum in stijl

De Opera Unica is een speciale editie met opvallende schaardeuren en een ombre paars-naar-zwart lakwerk. De carrosserie is versierd met rode en blauwe penseelstreken die zorgen voor een windgeveegd effect. Het interieur is geïnspireerd op de Memphis-stijl en heeft gewaagde accenten in primaire kleuren tegen een zwarte achtergrond. Zelfs de handbagageset is afgestemd op het kleurenschema van het interieur. Dit unieke exterieur en interieur zijn met de hand gemaakt en kostten meer dan 650 uur werk om te voltooien. Deze creatie was bedoeld om trouwe klanten en potentiële kopers drie belangrijke boodschappen over te brengen: het vieren van het 60-jarig jubileum, het benadrukken van de kenmerken en mogelijkheden van de Revuelto, en het promoten van het Ad Personam-programma.

Het doel was niet alleen om het jubileum te vieren, maar ook om te laten zien hoe dynamisch en aerodynamisch het ontwerp is door middel van opvallend lakwerk. Daarnaast wilde Lamborghini ook de hoogste mate van personalisatie benadrukken die mogelijk is met het Ad Personam-programma.

Lamborghini viert 60-jarig jubileum en lanceert nieuwe hybride supercar op Art Basel Miami Beach

Het Ad Personam-programma van Lamborghini stelt klanten in staat om hun auto volledig naar eigen smaak aan te passen. Dit gaat verder dan alleen kleurencombinaties en materialen. Zelfs kleine details zoals stiksels kunnen worden aangepast om een unieke auto te creëren die perfect past bij de wensen en persoonlijkheid van de eigenaar.

Met het Ad Personam-programma kunnen klanten hun droomauto tot leven brengen en een statement maken over hun individualiteit en exclusiviteit. Het programma biedt een ongeëvenaarde mate van personalisatie, waardoor klanten zich kunnen onderscheiden van de massa en een auto kunnen bezitten die echt uniek is.

Een viering van luxe, vakmanschap en geweldige prestaties

De Opera Unica is niet alleen een symbool van het 60-jarig jubileum van Lamborghini, maar ook een showcase van hun expertise op het gebied van design, technologie en vakmanschap. Met zijn hybride aandrijflijn combineert de Revuelto krachtige prestaties met verbeterde brandstofefficiëntie. De elektrische motor werkt samen met een V12-motor om een totaal vermogen van 838 pk te leveren, waardoor de auto in slechts 2,9 seconden van 0 naar 100 km/u accelereert.

Voor autoliefhebbers die op zoek zijn naar iets meer dan alleen pure prestaties, biedt Lamborghini met de Opera Unica en het Ad Personam-programma een ervaring die verder gaat dan alleen het bezitten van een auto. Het is een manier om je eigen stijl en persoonlijkheid tot uiting te brengen, terwijl je geniet van de luxe en vakmanschap waar Lamborghini om bekend staat.

Lamborghini viert 60-jarig jubileum en lanceert nieuwe hybride supercar op Art Basel Miami Beach

Een droom die werkelijkheid kan worden

Of u nu al een trouwe Lamborghini-liefhebber bent of gewoon geïnteresseerd bent in luxueuze superauto’s, de Opera Unica is een verbluffend voorbeeld van wat er mogelijk is wanneer vakmanschap en creativiteit samenkomen. Met zijn gedurfde ontwerp en ongeëvenaarde personalisatiemogelijkheden weet deze unieke creatie zeker de aandacht te trekken tijdens het Art Basel Miami Beach evenement.

Als je droomt van het bezitten van een exclusieve sportauto die perfect bij jou past, dan kan Lamborghini met hun Ad Personam-programma je helpen om deze droom werkelijkheid te maken. Laat je fantasie de vrije loop en creëer jouw eigen unieke versie van de Revuelto – een auto die niet alleen snelheid en prestaties belichaamt, maar ook jouw persoonlijkheid en stijl.