Van Tilburg – Bastianen Groep, bekend om hun kwalitatieve vrachtwagens, heeft nu ook sportieve DAF-vrachtwagens in hun assortiment opgenomen. Deze bijzondere modellen zijn voorzien van de RS-behandeling, die normaal gesproken alleen wordt toegepast op Audi RS-modellen. Met deze unieke samenwerking brengt Van Tilburg – Bastianen Groep een nieuwe dimensie naar de wereld van vrachtwagens.

Een opvallende verschijning: de TB+ Performance XG+

Eén van de meest in het oog springende modellen uit het nieuwe assortiment is de TB+ Performance XG+. Deze vrachtwagen, oorspronkelijk bekend als de DAF XG+, heeft na enkele aanpassingen een ware transformatie ondergaan. Om het sportieve karakter te benadrukken, is de kleur Nardo Grey gekozen. Dit geeft de vrachtwagen een stoere en moderne uitstraling.

Niet alleen het uiterlijk is aangepast, ook aan de prestaties is gedacht. Standaard levert DAF al krachtige motoren, maar met de RS-behandeling wordt er nog een schepje bovenop gedaan. De TB+ Performance XG+ beschikt over maar liefst 530 pk en 2.700 Nm koppel, wat zorgt voor indrukwekkende prestaties op de weg.

DAF Vrachtwagen met RS-behandeling Een sportieve toevoeging aan het assortiment

Bron: Van Tilburg-Bastianen

RS-dealer biedt complete aanbieding

Om de klant optimaal te bedienen, biedt de RS-dealer een complete aanbieding aan. Naast de TB+ Performance XG+, is het mogelijk om een bijpassende trailer aan te schaffen. Ook zijn er sportieve personenauto’s beschikbaar, zoals de Audi Q8, Audi RS e-tron GT en Audi S5 cabrio.

Deze complete set van vrachtwagen en personenauto’s is beschikbaar voor een maandbedrag van slechts 8000 euro. Hiermee krijgt de klant niet alleen een krachtige vrachtwagen, maar ook nog eens bijpassend vervoer voor privé- of zakelijk gebruik.

DAF Vrachtwagen met RS-behandeling Een sportieve toevoeging aan het assortiment

Bron: Van Tilburg-Bastianen

Een opmerkelijke samenwerking tussen Volkswagen Groep en DAF

Het feit dat Van Tilburg – Bastianen Groep als RS-dealer DAF-vrachtwagens verkoopt, terwijl Volkswagen Groep met hun eigen vrachtwagenmerk MAN opereert, is op zijn minst opmerkelijk te noemen. Beide merken hebben immers een sterke positie in de transportindustrie.

Volkswagen Groep staat bekend om hun innovatieve en betrouwbare voertuigen, terwijl DAF al jarenlang marktleider is op het gebied van zware vrachtwagens. Door deze samenwerking wordt er een interessante mix gecreëerd tussen sportiviteit en krachtige prestaties.

Kortom, de introductie van DAF-vrachtwagens met RS-behandeling brengt een nieuwe dimensie naar de transportwereld. Met de TB+ Performance XG+ en de complete aanbieding van de RS-dealer, hebben klanten nu de mogelijkheid om zowel sportief als krachtig onderweg te zijn. Het is een unieke combinatie die zeker voor veel interesse zal zorgen binnen de transportindustrie.