Dit prachtige, rietgedekte landgoed bevindt zich op een toplocatie in Drenthe, midden in de natuur en omgeven door bos in het pittoreske dorpje Rolde. Met als resultaat optimale privacy en rust, biedt dit exclusieve onroerend goed een unieke woonsfeer. Gebouwd in 2002, is het landhuis voorzien van alle hedendaagse luxe en comfort, waaronder een eigen wellnesscentrum met zwembad en sauna, een gezellige bar en een uitgebreide wijnkelder.

Luxueus landgoed in Drenthe moet miljoenen opleveren

Bij binnenkomst wordt u direct verwelkomd door de ruimtelijke opzet van dit landhuis. Met maar liefst 660 m² aan woonoppervlakte verdeeld over vier woonlagen is er meer dan genoeg ruimte om te genieten van het comfortabele leven. Het huis is speels georganiseerd om een gevoel van luxe en comfort te creëren. De zeven kamers zijn onder andere voorzien van vijf slaapkamers en twee badkamers, compleet met voorzieningen zoals sauna, ligbad, douches en een apart toilet.

Deze woning straalt exclusieve luxe en privacy op royaal perceel

Een groene Oase op royaal perceel

Het landhuis staat op een royaal perceel van maar liefst 2.747 m², wat garant staat voor rustig wonen midden in de natuur. Het perceel biedt uitgebreide parkeergelegenheid op eigen terrein en beschikt daarnaast over een vrijstaande garage voor twee auto’s. Het energielabel B geeft aan dat de woning relatief energiezuinig is. Dit komt mede door de dak-, muur- en vloerisolatie, dubbelglas en duurzame toevoegingen zoals zonnepanelen.

Deze woning straalt exclusieve luxe en privacy op royaal perceel

Dit prachtige landhuis biedt meer dan alleen ruimte en privacy. Het pand kent vele extra’s die bijdragen aan het comfortabele leven. Zo is er airconditioning aanwezig om te kunnen genieten van een aangename temperatuur in alle seizoenen. Daarnaast beschikt het landhuis over een alarminstallatie voor optimale veiligheid, evenals een rookkanaal voor gezellige avonden bij de open haard. De cv-ketel uit 2022 en volledige vloerverwarming zorgen ervoor dat u altijd kunt genieten van een behaaglijke warmte.

Een passende prijs

Met zijn hoogwaardige afwerking, luxe voorzieningen en optimale privacy heeft dit prachtige landhuis in Rolde alles wat u zich maar kunt wensen. De vraagprijs van € 2.500.000, kosten koper, sluit perfect aan bij de exclusiviteit en de vele voordelen die dit unieke onroerend goed te bieden heeft.

Kroeg Rolde

Dit rietgedekte landgoed in Rolde, Drenthe is een oase van luxe, comfort en privacy. Met zijn ruime opzet, wellnesscentrum, uitgebreide parkeergelegenheid en hoogwaardige afwerking is dit exclusieve onroerend goed de perfecte plek om te genieten van het goede leven. Neem vandaag nog contact op met de makelaar voor meer informatie en wie weet wordt dit prachtige landhuis binnenkort uw nieuwe thuis. Bekijk hier de Funda-advertentie.