Alles wat blinkt, is goud, en soms is het een slanke Palmer Johnson van 136 voet lang die volledig bedekt is met 24-karaats goudstof. Superjachten zijn van nature prachtige objecten, maar met deze Midas-touch is het AK ROYALTY Yacht absoluut een blikvanger geworden. Na een indrukwekkende renovatie in de zomer van 2023 waarbij gebruik werd gemaakt van speciale verf met echte 24-karaats goudstof, heeft de superjacht, gelegen in Dubai, haar aantrekkingskracht als koninklijke motorjacht vergroot. Dezelfde glinsterende behandeling wordt toegepast op de jetski’s en SeaBobs, waardoor er niets uit de toon valt.

Monochromatische sfeer van superjacht in Dubai met strakke zwart-witte kleuren

Jachteigenaar Aaron Fidler, de multimiljonair oprichter en CEO van techbedrijf Furrion, houdt niet van subtiliteit en heeft even opvallende elementen aan boord laten ontwerpen. Het interieur kenmerkt zich door contrastrijke kleuren, luxe materialen en unieke decoraties zoals zilveren sculpturen van wilde dieren.

De nautische thema’s zijn vervangen door een meer monochromatische sfeer met strakke zwart-witte kleuren. Binnen is er volop glamour, met chroom- en diamanten accenten, eindeloze spiegels, prachtige marmer en aantrekkelijke zilveren tijgers in de formele eetkamer.

Only in Dubai - Een schitterende superyacht van 136 voet lang bedekt met verf vermengd met 24-karaats goudstof

Bron: Dubriani

“Het kostte tijd, geld en energie om de mix van 24-karaats goudstof en scheepverf precies goed te krijgen, zodat het glinstert onder de reflectie van de zon,” aldus Fidler. Het plezier aan boord van deze gouden boot houdt niet op als de zon schijnt, want het feest gaat door met een DJ-booth en nieuwe speakers prominent aanwezig op het hoofddek.

State-of-the-art AV-systemen die via iPad worden bediend zijn geïnstalleerd in het hele interieur. Het zonnedek herbergt een goed uitgeruste fitnessruimte en massagegedeelte, samen met een jacuzzi voor zes personen. Op het voordek kunnen gasten ontspannen op ligkussens terwijl ze genieten van een openluchtbioscoopopstelling.

Superjacht Dubai

Bron: Dubriani

Een blikvanger vol luxe en extravagantie

Of je nu een fervent liefhebber bent van luxe jachten of gewoon nieuwsgierig bent naar extravagante creaties, Only in Dubai is zonder twijfel een jacht dat indruk maakt. Met zijn schitterende gouden exterieur en weelderige interieur biedt deze superyacht alles wat nodig is voor onvergetelijke feesten en ontspanning onder de zon.

Dubai heeft al lang bekend gestaan ​​om zijn weelderige levensstijl en ongeëvenaarde luxe, en de AK ROYALTY Yacht past perfect in deze omgeving. Met zijn opvallende design en uitgebreide voorzieningen is dit jacht een blikvanger in de jachthavens van Dubai en trekt het de aandacht van zowel locals als toeristen.

Superjacht Dubai

Bron: Dubriani

Het feit dat dit superjacht in Dubai bedekt is met 24-karaats goudstof voegt nog een extra laag exclusiviteit toe aan dit al indrukwekkende schip. Het is een ware viering van luxe en extravagantie, waarbij elk detail met precisie en vakmanschap is ontworpen.

Of je nu droomt van een reis op ‘Only in Dubai’ of gewoon geïntrigeerd bent door zijn ongekende pracht, het is moeilijk te ontkennen dat dit jacht een echte blikvanger is. Van zijn glinsterende gouden exterieur tot het weelderige interieur vol glamour en luxe, dit superjacht belichaamt werkelijk de geest van Dubai – groots, glamoureus en buitengewoon.

Dus als je ooit de kans krijgt om ‘Only in Dubai’ te zien of zelfs aan boord te stappen, zorg er dan voor dat je die ervaring niet mist. Het zal je zonder twijfel betoveren met zijn pracht en praal, terwijl je geniet van alle luxueuze voorzieningen die dit jacht te bieden heeft.