Op Funda doet zich een unieke kans voor: u kunt nu luxueus resideren in een heuze kerk in Noordwijk, welke is omgetoverd tot een luxueuze woning. Dit pand, gelegen op landgoed Sancta Maria aan de Pauluslaan 166, moet € 2 miljoen opleveren.

Eigenschappen van de kerk in Noordwijk

De kapel biedt circa 530 m² ruimte met een indrukwekkende 14 meter hoge kerkzaal. Het pand heeft een ruim interieur met diverse kamers en een open indeling die geschikt is voor ontwikkeling tot één tot drie exclusieve loftachtige woningen.

Het unieke aan dit pand is het behoud van historische kenmerken en de ruime opzet, waardoor het een uitgelezen kans is voor kopers die op zoek zijn naar exclusieve en onderscheidende woningen. De potentiële ontwikkeling tot maximaal drie woningen biedt daarnaast een zeldzame kans voor luxueuze, op maat gemaakte woonruimtes.

Overwegingen voor kopers

Potentiële kopers moeten er rekening mee houden dat het onroerend goed in de huidige staat zal worden verkocht, waardoor de koper toezicht moet houden op de ontwikkeling en de benodigde vergunningen moet verkrijgen. De toekomstige eigenaar krijgt echter de mogelijkheid om het eindresultaat, details en materiaalkeuzes naar eigen voorkeur te beïnvloeden.

Uniek historisch pand te koop Pauluslaan 166

Details over de Pauluslaan 166

De kerk in Noordwijk op Funda beschikt ook over een toren met vier elektrische klokken en heeft in 2020 substantiële renovaties aan de buitenkant ondergaan, waaronder een nieuw leien dak en bliksembeveiliging. Daarnaast is de gunstige ligging nabij zee, strand en duinen een extra pluspunt dat bijdraagt aan de allure en potentie van deze bijzondere woonruimte.

Uniek historisch pand te koop Pauluslaan 166

Het pand ligt op circa 2.407 m² grond en beschikt over acht parkeerplaatsen. De totale woonoppervlakte bedraagt 596m². Het pand heeft bovendien de unieke bestemming voor drie woningen, wat flexibiliteit biedt voor het ontwerp volgens de voorkeuren van de koper.

Dit pand biedt een unieke en exclusieve kans voor kopers die op zoek zijn naar onderscheidende woningen met potentie voor luxe en gepersonaliseerde woonruimtes. De combinatie van historische architectonische elementen en de mogelijkheid om het interieur naar eigen smaak aan te passen, maakt dit pand een opvallende optie.

Bekijk meer foto’s van het de kerk in Noordwijk op Funda.