Memphis Depay, de talentvolle voetballer van Atletico Madrid, staat niet alleen bekend om zijn indrukwekkende prestaties op het veld, maar ook om zijn unieke stijl buiten het veld. Een van de meest opvallende accessoires die hij regelmatig draagt, is een zeldzame Rolex Cosmograph Daytona 116519 ‘Pink’ in 18k witgoud.

Het zeldzame Rolex-horloge van Memphis Depay

De Rolex Cosmograph Daytona 116519 ‘Pink’ maakt deel uit van de exclusieve Beach collectie uit de jaren 00. Deze collectie bestaat uit horloges met een kleurrijke uitstraling die geïnspireerd is op het strand. Het horloge heeft een opvallende roze moeder van parel wijzerplaat met Romeinse cijfers als uur markeringen.

Het bijpassende element aan dit horloge is de roze hagedissen leren band, waardoor het geheel nog meer elegantie en originaliteit krijgt. De combinatie van het witgouden kast en de roze details maakt dit horloge een echt fashion statement.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door INSANE LUXURY (@insaneluxurylife)

Een waardevol en gewild horloge

De Rolex Cosmograph Daytona 116519 ‘Pink’ heeft niet alleen een uniek design, maar ook een aanzienlijke waarde. De adviesprijs van dit horloge bedraagt € 30.000, maar de marktprijs ligt veel hoger, namelijk op bijna € 80.000. Verzamelaars en liefhebbers zijn bereid om flinke bedragen te betalen voor dit specifieke model.

De unieke Rolex Daytona in mooi roze van Memphis Depay

Een horloge voor liefhebbers en verzamelaars

De Rolex Daytona is niet alleen geliefd bij Memphis Depay, ook voor horlogeliefhebbers is dit exemplaar een must-have in hun collectie. Het combineert vakmanschap met stijlvol design en beetje iets anders door het vel roze kleur.

Kortom, Memphis Depay rockt zijn Rolex Cosmograph Daytona 116519 ‘Pink’ met trots. Dit zeldzame horloge uit de Beach collectie van Rolex staat symbool voor elegantie, originaliteit en exclusiviteit. Met een adviesprijs van € 30.000 en een marktprijs van € 80.000 behoort dit prachtige horloge tot de top van de verzamelobjecten. Voor liefhebbers en verzamelaars is dit horloge een waardevolle toevoeging aan hun collectie.