Met de feestdagen in aantocht is ook de tijd van het massaal aanschaffen van kerstcadeaus weer aangebroken. Een geschikt presentje voor iemand vinden kan soms best ingewikkeld zijn. Want hoe verwent u iemand die van luxe houdt met kerstcadeaus, zonder al te veel geld uit te hoeven geven? Met dat probleem rekent Pure Luxe af. We zetten vier hoogstaande kerstcadeaus voor u op een rij. Met deze kerstcadeaus maakt u iemand gegarandeerd blij.

1. Denon PerL

Als u op zoek naar bent naar de allerbeste oortjes, slaagt u met de Denon PerL oordopjes gegarandeerd. Al sinds honderdtien jaar is het toonaangevende van oorsprong Japanse bedrijf bezig om zich te roeren in de wondere wereld van de audio. Die innovatie die meer dan een eeuw heeft bestreken is goed terug te zien in dit absolute meesterwerk, dat garant staat voor kraakhelder geluid, een goede bas en bovenal de kans om het geluid zo af te stellen dat deze perfect past bij uw wensen en voorkeuren. U kunt ze via deze link bestellen.

Denon PerL kerstcadeaus

Denon PerL

 

2. Netgear Orbi RBKE963

Een ergernis die u wellicht wel herkent: een trage internetverbinding. Haperende videogesprekken, het traag laden van pagina’s of een programma dat eindeloos lang duurt om op te starten. Met de Orbi RBKE963 zijn die perikelen verleden tijd. De Orbi-collectie bevat een serie van mesh-systeem routers met razendsnel internet, het best beveiligde netwerk en bovendien een strak design wat te allen tijde goed bij het interieur past. Geef uw partner, familielid of collega’s ergernis-vrije dagen als kerstcadeau. Originaliteit ten top.

Orbi RBKE963

Orbi RBKE963

3. Bowers & Wilkins 600 Series S3

Niets is vervelender dan dat als u naar uw favoriete artiest luistert, het geluid te wensen overlaat. Met de 600 Series S3 van Bowers & Wilkins weet u in ieder geval zeker dat u op dit gebied de plank niet misslaat. Het audiomerk ontwikkelt en produceert de belangrijkste componenten die in een dergelijke luidspreker zitten helemaal zelf. Dat omvat geoptimaliseerde drivers, innovatieve en stijlvolle behuizingsontwerpen, afgetopt met geavanceerde crossover-netwerken, welke ervoor zorgen dat alle ongewenste frequenties voor een luidspreker worden weggefilterd. De geluidskwaliteit voert logischerwijs de boventoon, maar het oog wil ook wat. Ook daar hebben de Britse audiomakers aan gedacht. Zo zijn alle producten uit de 600 Series S3 voorzien van een steriel houten jasje, waardoor ze in elke woonkamer tot hun recht komen. Om dat aspect nog meer te accentueren, heeft u de keuze uit verschillende kleurstellingen. U vindt hier een link naar het product.

Bowers & Wilkins 600 Series S3 kerstcadeaus

Bowers & Wilkins 600 Series S3

4. LYMA laser-behandeling

Zeker gedurende de feestdagen is het belangrijk om er goed uit te zien. U komt immers toch die familieleden die u twee keer per jaar ziet weer onder ogen. De LYMA laser draagt zonder meer bij aan deze behoefte. Deze laser onderscheidt zich van andere lasers door gebruik te maken van lage niveaus van lasertherapie, of nabij-infrarood laserlicht, een technologie die geleend uit de medische sector en wordt inmiddels omarmd door de bekenden onder ons, zoals Madelyn Cline, Bobbi Brown en Emma Stone. De LYMA Laser is 100 keer krachtiger dan LED en dringt diep onder de huid door op een volledig veilige en effectieve manier, waardoor het huidverouderingsproces omkeert. De LYMA laser is via deze link als behandeling te boeken bij BLOY Institute. Een ideaal kerstcadeau voor bijvoorbeeld uw partner, tante of ander vrouwelijk familielid.

LYMA laser

LYMA laser

5. Cuisinart draadloze staafmixer

Last, but not least: de Cuisinart draadloze staafmixer. Deze staafmixer is met zijn accessoires perfect voor veel verschillende handelingen, van blenden en kloppen tot hakken en mixen. Gezien de staafmixer draadloos is, hoeft u zich geen zorgen te maken of er een stopcontact vrij is of in de buurt zit – uw recept kunt u overal in de keuken bereiden, van het kookeiland tot de kookplaat of het aanrecht, zonder dat er een snoer in de weg zit. Een ideaal kerstcadeau voor degene met een voorliefde voor koken. De ontvanger kan hem wellicht zelfs gelijk gebruiken tijdens het bereiden van het kerstdiner. De draadloze staafmixer is via deze link te bestellen.

Cuisinart draadloze staafmixer

Cuisinart draadloze staafmixer