Al meer dan een decennium staat de villa van oud-Ajacied Aron Winter te koop. Met een huidige vraagprijs van € 2 miljoen is dit een buitenkans voor iedereen die op zoek is naar luxe en comfort in een prachtige omgeving. Hoewel de prijs in vergelijking met de oorspronkelijke vraagprijs van € 2,75 miljoen gedaald is, biedt deze villa nog steeds veel waarde voor zijn nieuwe eigenaar.

Luxe villa van Aron Winter in Lelystad staat al ruim 11 jaar te koop

Deze indrukwekkende villa werd in het jaar 2000 aangekocht door Aron Winter voor slechts € 400.000. Sindsdien heeft hij er zijn thuis van gemaakt en heeft hij diverse aanpassingen laten doen om het pand naar zijn persoonlijke smaak te brengen. De villa beschikt over maar liefst 16 kamers, meerdere badkamers, een fitnessruimte, sauna en Turks stoombad. Daarnaast zijn er drie tuinen aanwezig, waarvan één is voorzien van een heerlijk zwembad.

Met bijna 700 vierkante meter woonoppervlakte verdeeld over drie verdiepingen biedt deze villa meer dan genoeg ruimte voor elke levensstijl. Of je nu graag gasten ontvangt of juist behoefte hebt aan privacy, deze woning kan aan al je wensen voldoen. De buitenlounge in Ibiza-stijl zorgt voor een heerlijke plek om te ontspannen en van het buitenleven te genieten.

De villa van Aron Winter te koop en wacht op een nieuwe eigenaar

Bron: Bekende Buren

Een tuin voor elke gelegenheid

Naast de diverse binnenruimtes beschikt deze villa ook over prachtige tuinen. Een daarvan is speciaal ontworpen voor sportactiviteiten, zodat je altijd de mogelijkheid hebt om actief bezig te zijn. Daarnaast is er een architectonisch ontworpen Engelse tuin aanwezig, waar je kunt genieten van rust en sereniteit. De verschillende buitenruimtes bieden mogelijkheden voor iedere gelegenheid.

De villa van Aron Winter te koop en wacht op een nieuwe eigenaar

Bron: Bekende Buren

De villa van Aron Winter staat al 11 jaar te koop en heeft onlangs een prijsverlaging ondergaan naar 2 miljoen euro. Met zijn vele kamers, luxe faciliteiten en prachtige tuinen biedt dit pand alles wat je maar kunt wensen in een droomhuis. Bent u op zoek naar een exclusieve woning met ruimte, comfort en stijl? Zie dan meer foto’s en informatie op de site van Bekende Buren.