Wim Beelen heeft zijn penthouse in Laren verkocht om samen met zijn kersverse vriendin Sylvie Meis te verhuizen naar een prachtig penthouse in Amsterdam. Het is een opmerkelijke transactie die veel aandacht heeft gekregen in de media. Het penthouse werd uiteindelijk verkocht voor een bedrag van € 4,25 miljoen, wat iets lager is dan de initiële vraagprijs.

Wim Beelen verkoopt zijn Larense miljoenenpenthouse

Het nieuwe penthouse waar Sylvie Meis en Wim Beelen, die een geschat vermogen van zo’n € 155 miljoen heeft, naartoe verhuizen is werkelijk adembenemend. Met een woonoppervlakte van maar liefst 508 m² biedt het meer dan genoeg ruimte om comfortabel te leven. Het beschikt over vijf slaapkamers en vijf badkamers, waardoor er genoeg privacy is voor zowel henzelf als eventuele gasten.

Eén van de grote voordelen van dit penthouse in Laren is de gemeenschappelijke faciliteiten die bij het complex horen. Er is onder andere een prachtig zwembad aanwezig waarin je heerlijk kunt ontspannen op warme dagen. Daarnaast is er ook een poolhouse, sauna en fitnessruimte beschikbaar voor de bewoners. Deze faciliteiten dragen bij aan het luxe gevoel van het penthouse en maken het tot een waar paradijs om in te wonen.

Het unieke penthouseverkoop van Sylvie Meis en Wim Beelen

Bron: Bekende Buren

Naast de gemeenschappelijke faciliteiten heeft het penthouse ook een privégarage. Dit is ideaal voor Wim Beelen, die als succesvolle zakenman altijd onderweg is en graag zijn eigen auto’s binnen handbereik heeft. De privégarage biedt niet alleen veiligheid voor zijn auto’s, maar ook gemak en comfort voor het hele gezin.

Een droomhuis in Amsterdam

Hun nieuwe penthouse is een droom die werkelijkheid wordt. Amsterdam staat bekend om haar prachtige architectuur, bruisende cultuur en levendige sfeer. Het nieuwe penthouse biedt hen de mogelijkheid om volop te genieten van al het moois dat deze stad te bieden heeft.

Het unieke penthouseverkoop van Sylvie Meis en Wim Beelen

Bron: Bekende Buren

Met vijf slaapkamers hebben ze genoeg ruimte om familie en vrienden te ontvangen, wat perfect past bij hun sociale levensstijl. Daarnaast kunnen ze zichzelf verwennen met ontspanning in de sauna of een verfrissende duik nemen in het zwembad na een lange dag werken.

Het penthouse ligt op een ideale locatie, dicht bij alle belangrijke voorzieningen zoals winkels, restaurants en openbaar vervoer. Hierdoor kunnen Sylvie Meis en Wim Beelen gemakkelijk de stad verkennen en optimaal gebruik maken van alles wat Amsterdam te bieden heeft.

Voor meer informatie en foto’s kunt u gaan naar website van Bekende Buren.