Op Marktplaats staat al bijna 3 jaar een Lamborghini Aventador 6.5 V12 SVJ Roadster LP770 te koop. Deze auto is echt een pareltje en is uniek in Nederland vanwege zijn matzwarte afwerking.

Zeer exclusieve Lamborghini Aventador wordt aangeboden op Marktplaats

Deze prachtige auto heeft slechts 80 km op de teller en is praktisch nieuw. Het bouwjaar is 2021 en de auto is nooit eerder geregistreerd. U kunt er dus vanuit gaan dat u een gloednieuwe Lamborghini Aventador koopt, ook al staat deze op Marktplaats.

De Lamborghini Aventador beschikt over een krachtige motor met maar liefst 770 pk. Dit zorgt ervoor dat de auto indrukwekkende prestaties levert. Met een acceleratietijd van 0 tot 100 km/u in slechts 2,8 seconden en een topsnelheid van 350 km/u bent u verzekerd van pure adrenaline tijdens het rijden.

Een zeer exclusieve Lamborghini Aventador op Marktplaats

Luxe opties en dealer onderhouden

De Lamborghini Aventador is uitgerust met vele luxe opties die het rijden nog comfortabeler en plezieriger maken. Zo beschikt de auto over 4×4 aandrijving, ABS, een achteruitrijcamera, een navigatiesysteem en een scala aan veiligheidssystemen. Je kunt dus met een gerust hart genieten van elke rit.

Het interieur van deze exclusieve auto is al even indrukwekkend als het exterieur. Met alcantara bekleding, automatische airconditioning, een premium audio-installatie en een volledig digitaal instrumentenpaneel wordt elke rit een luxe ervaring.

Een prijskaartje dat past bij zijn exclusiviteit

Natuurlijk hangt er aan deze unieke Lamborghini Aventador ook een prijskaartje. Voor € 999.500,- kunt u eigenaar worden van deze prachtige bolide. Maar bedenkt u zich eens wat je hiervoor terugkrijgt: pure klasse, ongeëvenaarde prestaties en alle ogen op jou gericht wanneer je voorbij rijdt.

Als kers op de taart heeft Strada Cars BV uit Hilversum ervoor gezorgd dat deze auto altijd dealer onderhouden is geweest. Je kunt er dus zeker van zijn dat de auto in perfecte staat verkeert.