Een Amerikaanse Bugatti-eigenaar heeft zijn liefde voor zijn vrouw en het Franse automerk naar nieuwe hoogten getild door zijn Chiron Super Sport op maat te laten maken. Met de hulp van de op maat gemaakte divisie van Bugatti, Sur Mesure, ontstonden twee hypercars die niet alleen brute kracht belichamen, maar ook de passie van het stel voor elkaar.

Amerikaanse man koopt op maat gemaakte Bugatti voor zijn vrouw

De op maat gemaakte Bugatti Chiron Super Sports van dit powerkoppel zijn geen doorsnee hypercars. Geïnspireerd door de Veyron “L’Or Blanc,” pronken ze met kleurstellingen die de verbeelding tarten. Haar exemplaar, genaamd ‘L’aura,’ straalt met een mix van rood en oranje, terwijl zijn auto de naam ‘Coup de Foudre’ draagt, met een gedurfde combinatie van koolstofvezel en French Racing Blue. Deze kleuren zijn niet zomaar gekozen; ze vertellen het verhaal van hun unieke reis samen.

Een Hypercar Romantiek op Maat His and Her Bugatti Chiron Super Sports

Bron: Bugatti

Waar passie en techniek samenkomen

Binnenin delen beide auto’s vergelijkbare interieurthema’s, doordrenkt met luxe en stijl die perfect passen bij het buitengewone exterieur. Onder de motorkap brult een krachtige 8,0-liter W-16-motor met turbocompressor, die niet alleen de straten domineert, maar ook het hart van autoliefhebbers sneller doet kloppen. Met een adembenemende acceleratie van 2,4 seconden van 0 naar 100 km/u en een duizelingwekkende topsnelheid van 440 km/u bewijzen deze hypercars dat liefde en snelheid hand in hand kunnen gaan.

Een liefdesverklaring met een prijskaartje

Hoewel de exacte prijs van het op maat gemaakte Bugatti Chiron-duo nog niet is onthuld, kunnen we gerust stellen dat het ver boven de initiële $3,5 miljoen startprijs van het model zal liggen. De wereld kijkt met ingehouden adem toe, niet alleen vanwege de financiële impact van deze liefdesverklaring op wielen, maar ook vanwege de opwinding die het heeft opgewekt in de autowereld. Deze bijpassende hypercars hebben niet alleen de straten, maar ook de harten van velen veroverd, en bewijzen dat wanneer passie en precisie samenkomen, de resultaten verbluffend kunnen zijn.